,,Noi așteptăm un copil”. Anastasia Kostenko, însărcinată cu al treilea bebeluș

Modelul din Rusia Anastasia Kostenko, de 27 de ani, și fotbalistul Dmitry Tarasov, de 34 de ani, au anunțat vești bune. Soții se pregătesc să devină din nou părinți.

Participanta la concursul de frumusețe „Miss World – 2014” a încetat să-și mai ascundă sarcina. Modelul a dezvăluit o fotografie cu soțul ei, precum și cu fiicele Eva și Milana. ,,Dragii mei prieteni și abonați, nu mai pot păstra secretă această veste și vreau să împărtășesc emoțiile pozitive ale familiei noastre în creștere. Iubitul meu soț și cu mine vom deveni din nou părinți! Așteptăm un copil!”, a spus Anastasia.

Fotbalistul a anunțat, de asemenea, despre evenimentul important din viața familiei sale. Tarasov i-a mulțumit emoționant soției pentru fericire.

„Copilașule, încă nu știi, dar te iubim atât de mult! Adevărul este că cei care încă nu au copii nu pot înțelege fericirea paternității… Ne puteți felicita, în curând vom fi oficial o familie numeroasă! Dragă, acesta este cel mai bun cadou pentru mine! Mulțumesc că l-am primit!”, a spus fostul soț al Olgăi Buzova.

Natascha Kampusch, povestea copilei răpită la 10 ani și ținută captivă timp de aproape 9 ani, în subsolul unei locuințe
Articolul anterior
O femeie cu Covid s-a trezit în timpul ritualului de incinerare. Momente dramatice
Articolul următor
Alte articole interesante