O femeie a devenit mamă-surogat pentru bebelușul fiicei sale. Băiețelul urmează să se nască în luna ianuarie

Megan s-a născut fără uter și a aflat despre acest lucru în adolescență, atunci când a observat că menstruația nu îi vine. Mama a dus-o pe fată la un medic, iar la ecografie s-a constatat că Megan avea ovare dezvoltate normal, dar uterul lipsea. După ce s-a căsătorit în 2015, tânăra și-a dat seama că este pregătită pentru orice să poată deveni mamă.

O mamă surogat putea să poarte și să nască copilul ei. În ianuarie 2019, Meghan și soțul ei au contactat o agenție, care a găsit o candidată potrivită, în Canada. La sfârșitul anului, femeia surogat a suferit un transplant de embrioni, dar, după câteva luni, medicii au descoperit că fătul avea malformații, așa că sarcina a trebuit întreruptă.

A început pandemia Covid-19, granițele au fost închise, atfel încât Megan și soțul ei au fost nevoiți să uite de o nouă încercare. Mama fetei a văzut cât de mult suferea fiica ei. Ea și-a propus candidatura pentru rolul de mamă surogat.

Femeia de 54 de ani aflată la menopauză a trebuit să treacă printr-un examen serios și o evaluare psihologică, dar, în final, medicii au ajuns la concluzia că se poate. Marie a început să ia medicamente hormonale care trebuiau să restabilească sistemul reproducător, să construiască endometrul și să pregătească uterul pentru sarcină. Au fost efectuate trei transferuri de embrioni, dar niciunul nu a supraviețuit.

Marie și Meghan deja începuseră să creadă că nimic nu va funcționa, când Marie a rămas însărcinată după a patra încercare.

Femeia este acum la a 30-a săptămână de sarcină și așteaptă nașterea nepotului ei, în ianuarie 2022.

Dacă se naște copilul, Marie va deveni cea mai în vârstă mamă surogat din Australia.

Un copil a suferit arsuri pe față și gât după ce părinții au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină
Articolul anterior
Procurorul și-a retras toate învinuirile în cazul lui Gheorghe Petic, acuzat de viol la comandă
Articolul următor
Alte articole interesante