O gravidă face senzație pe internet. Uite-o cum dansează belly dance!

În ultimele luni de sarcină, burtica creează dificultăți de mișcare, majoritatea femeilor însărcinate devin lente, se deplasează mai greu.

separator

Lui Sarah Lin nu-i pasă de astfel de probleme. Chiar dacă e însărcinată în nouă luni și i-a crescut burtica, aceasta rămâne la fel de plastică. Dansatoarea profesionistă și instructoarea de dans nu se oprește să practice și să predea lecții chiar și în a 9-a lună de sarcină. Aceasta va naște la sfârșitul lunii februarie o fetiță, dar să vezi cum dansează belly dance! Fiecare dintre videoclipurile de pe Instagram are peste 20.000 de vizualizări și sute de comentarii.

Sarah susține că dansul este o activitate utilă și distractivă pentru o femeie însărcinată și că ea nu-și pune bebelușul în pericol, dimpotrivă, întărește mușchii pelvieni și abdominali, menține tonusul muscular și contribuie la o naștere mai ușoară și o recuperare rapidă după naștere, reduce stresul și anxietatea în timpul sarcinii, iar în unele cazuri, poate ajuta copilul să ia poziția corectă pentru naștere.

Sarah a practicat dintodeauna dansul și pentru ea nu ar trebui să existe probleme. Înainte de a face sport în timpul sarcinii, consultă medicul tău pentru a afla dacă sarcina ta evoluează fără complicații!

 

View this post on Instagram

 

Some after class improv wiggles ✨ Song:Help Coco by Fab Beat

A post shared by Sara Lyn (@saralyn_vimana) on

Actorul Vasile Zubcu-Codreanu împlinește astăzi 71 de ani
Articolul anterior
Crenvurști mucegăiți, într-un market din capitală. Aveți grijă la cumpărături!
Articolul următor
Alte articole interesante