O gravidă face senzație pe internet. Uite-o cum dansează belly dance!

În ultimele luni de sarcină, burtica creează dificultăți de mișcare, majoritatea femeilor însărcinate devin lente, se deplasează mai greu.

separator

Lui Sarah Lin nu-i pasă de astfel de probleme. Chiar dacă e însărcinată în nouă luni și i-a crescut burtica, aceasta rămâne la fel de plastică. Dansatoarea profesionistă și instructoarea de dans nu se oprește să practice și să predea lecții chiar și în a 9-a lună de sarcină. Aceasta va naște la sfârșitul lunii februarie o fetiță, dar să vezi cum dansează belly dance! Fiecare dintre videoclipurile de pe Instagram are peste 20.000 de vizualizări și sute de comentarii.

Sarah susține că dansul este o activitate utilă și distractivă pentru o femeie însărcinată și că ea nu-și pune bebelușul în pericol, dimpotrivă, întărește mușchii pelvieni și abdominali, menține tonusul muscular și contribuie la o naștere mai ușoară și o recuperare rapidă după naștere, reduce stresul și anxietatea în timpul sarcinii, iar în unele cazuri, poate ajuta copilul să ia poziția corectă pentru naștere.

Sarah a practicat dintodeauna dansul și pentru ea nu ar trebui să existe probleme. Înainte de a face sport în timpul sarcinii, consultă medicul tău pentru a afla dacă sarcina ta evoluează fără complicații!

 

View this post on Instagram

 

Some after class improv wiggles ✨ Song:Help Coco by Fab Beat

A post shared by Sara Lyn (@saralyn_vimana) on

Violența obstetricală e tot o violență!

Sarcina și nașterea ar trebui să fie o perioadă cu amintiri frumoase pentru fiecare femeie. Dar, pentru multe femei aceasta poate fi însoțită de momente de suferință, umilire și traumă. Violența obstetricală, sau umilirea femeilor în maternități, este un fenomen încă întâlnit în multe regiuni ale lumii. Violența obstetrică poate lua diverse forme, printre care refuzarea îngrijirii, ignorarea nevoilor și durerilor femeilor, abuzul verbal, violența fizică, comportamentul dezumanizat și nepoliticos.

La nivel mondial, data de 25 noiembrie este dedicată conștientizării abuzurilor din maternități. La fiecare 25 noiembrie (ziua împotriva violenței față de femei), se încearcă prin intermediul campaniei ca vocea femeilor umilite în timpul nașterilor să fie auzită.

Câteva femei au mărturisit cum s-a manifestat violența obstetricală în cazul lor:

,,Închide gura! Nu mai urla și nu împinge! Știai ce făceai când făceai sex, iar acum vezi rezultatul?”

,,Lasă că ți-a fost și bine!”

,,Spune mulțumesc că ești vie și tu, și copilul”

,,Ți-a plăcut când l-ai făcut, acum taci și îndură!”

,,Nu ești prima care naște, stai și rabdă”

,,Ce urli în gura mare, te aude toată maternitatea”

,,Și ce dacă te doare, trebuia să te gândești la asta 9 luni în urmă”

,,Naște mai repede, că n-am timp”

Primul pas către stoparea practicilor abuzive și denigrante la naștere este informarea!

Fiica lui Bill Gates este însărcinată. Tânăra a publicat primele imagine cu burtica de gravidă

Jennifer Gates, fiica miliardarului american este însărcinată cu primul ei copil. În vârstă de 26 de ani, Jennifer este căsătorită cu Nayel, în vârstă de 31 de ani, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Tânăra a postat prima imagine cu burtica de gravidă.

Jennifer Gates este însărcinată. Fiica lui Bill Gates a publicat prima imagine cu burtica de gravidă

Aceasta poartă o rochie lungă de mătase, care i-a scos în evidență burtica de gravidă. În aceeași poză apare și soțul ei, iar cei doi zâmbesc în timp ce erau îmbrățișați.

jennifer gates insarcinata

Jennifer a mai postat o poză în care apare singură, în timp ce își ținea mâna pe burtă. Melinda Gates, fosta soție lui Bill Gates a comentat la imaginile postat de fiica sa. „Nu aș putea fi mai încântată să-l cunosc pe acest micuț și să văd cum deveniți părinți’. 

jennifer gates

Acesta nu este primul nepot pe care Bill și Melinda îl au. Cei doi au divorțat anul trecut, după 27 de ani de căsnicie.

Jennifer Gates, fiica cea mare a miliardarului Bill Gates, confondatorul Microsoft, s-a căsătorit cu Nayel Nassar, un jocheu egiptean. Nunta a avut loc anul trecut, iar atât Bill Gates, cât și Mellinda Gates au participat la marele eveniment. Nunta celor doi îndrăgostiți a costat 2 milioande dolari.

Jennifer Gates a absolvit facultatea în cadrul Universității Standford, în 2018. Aceasta a obținut o diplomă în bilogie umană, după care a luat un an pauză. Ulterior, a urmat cursurile facultății de medicină. Fiica lui Bill Gates a făcut echitație încă de la vârsta de 6 ani.

jennifer si sotul ei
jennifer gravida

Gabriela Damir și soțul ei, Roman Burlaca, într-o ședință foto emoționantă înainte de nașterea fiului

Gabriela Damir și Roman Burlaca trăiesc una dintre cele mai palpitante etape din viața de cuplu. Tinerii îndrăgostiți urmează în curând să devină părinți pentru prima oară și au decis să imortalizeze clipele printr-o ședință foto la care au participat în doi. Fericit și emoționat, viitorul tătic își susține protector aleasa.

Emoțiile sunt intense în așteptarea bebelușului. Vitoarea mămică este dovada că în perioada sarcinii, femeia poate fi deosebit de elegantă și plină de senzualitate.

Actorul Vasile Zubcu-Codreanu împlinește astăzi 71 de ani
Articolul anterior
Crenvurști mucegăiți, într-un market din capitală. Aveți grijă la cumpărături!
Articolul următor