O istorie emoționantă! O fetiță care s-a născut cu o greutate de 930 de grame, e deja fată mare și frumoasă

În ajunul Zilei Mondiale a Prematurilor, Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, ne dezvăluie o istorie emoționantă cu final fericit. Cazul unei fetițe care a învins în lupta pentru viață fiind ajutată de medici și părinți. Această poveste ne arată că micuții născuți prematur au nevoie de o atenție deosebită și niciodată nu trebuie să ne pierdem speranța într-un viitor luminos.  

separator

,,Ilincuta s-a nascut cu o greutate de doar 930 de grame, prea devreme și prea micuță. Poate din dorinta de a cunoaste lumea, de a ne cunoaste pe noi, de a cunoaste buneii! Poate din dorinta de a trăi!
Nașterea prematură a Mariuței și Ilincuței a fost o mare încercare pentru familia noastră”, povestesc părinții fetiței.

,,Nu am apucat să ne bucurăm de acest eveniment pentru că am fost… speriați și slab informați. Am avut însă norocul, am fost binecuvântați de Bunul Dumnezeu să întâlnim în acele vremuri niște oameni extraordinari! Persoane care au depus toate eforturile, cunoștintele, credința, optimismul, simpla omenie, pentru a ne încuraja și a ne oferi acest sentiment unic, de a fi părinții unor fetițe-luptătoare!
Ilincuța este o inspirație! Un izvor nesecat de inspirație și exemplul unei iubiri necondiționate. Suntem și vom fi recunoscători Bunului Dumnezeu pentru faptul că a adus în calea noastră oamenii care ne-au învățat pe exemplul copiilor noștri prematuri, luptători, să nu cedăm niciodată. Oameni care ne-au demonstrat că acesti copilași merită din plin dreptul la viață! Oameni care ne-au învățat că drumul în viață al acestor copilași este la fel ca și al tuturor, poate doar un pic mai…în pantă. Vă mulțumim și vă dorim să fiți sănătoși și mereu inspirați! Familia noastră vă cuprinde pe toți cu mare mare drag!”, este mesajul părinților adresat colectivului de medici de la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1.

alte Articole interesante