O mamă expune problemele sarcinii în cele mai amuzante ilustrații

Line Severinsen este o mamică din Bergen care s-a gândit să expună problemele pe care le întâmpină femeile în timpul sarcinii. Fiind ilustrator animator de profesie, Line a vrut să prezinte situația într-o maniera amuzantă, bineînțeles.

separator

E posibil ca unele mămici să experimenteze unele din trăirile expuse mai jos, iar altele să nu se confrunte cu acestea. Prin urmare, tratați cu umor colecția de ilustrații pe care Line a denumit-o ,,Îmbrățișări și haos”.

1. Îți dai seama că eșți în al treilea trimestru al sarcinii, când îți cad lucrurile pe jos și pleci înjurând pentru că nu ajungi să le ridici.

2. Îți este foarte greu să te mai descurci cu regiunea de sub burtică.

3. Cum te simți și cum crezi că te percep ceilalți în al treilea trimestru de sarcina…

4. „Nu vreau să-mi mai atingeți burtică!”, le spui prietenelor tale care vor să-ți atingă burtică în fiecare zi, săptămâna, luna.

5. Urmele de vergeturi te fac să semeni cu o tigroaică.

6. Cea mai mare teamă a bărbaților: „Mi-am lovit copilul!”

7. Exercițiile fizice pe care le mai poți face în timpul sarcinii.

9. Ai impresia că interiorul burticii tale este un câmp de luptă.

10. Timpul pentru o nouă provocare. În aceste momente, ai vrea să ai picioarele mai scurte sau să mergi desculță.

11. Sarcina și deliciile ei. Pofte, pofte și iar pofte!

13. Momentul acela când soțul te susține 100% și vrea să se pună în locul tău.

14. Una dintre marile temeri: să ți se rupă apă în public!

15. Prințesă pernelor! „Nu sunt suficiente perne, mai vreau una!”

17. Te simiti atât de umflată încât crezi că începi să semeni cu mascotă de la Michelin.

 

20. „Adori” să te trezești în toiul nopții din cauza crampelor.

23. Premiul pentru „Cel mai frumos corp de pe plajă” mai poate aștepta.

sursa

Părinții adoptivi vor fi obligați să le dezvăluie copiilor secretul adopției. Țara europeană care emite legea

Guvernul Estoniei, țară membră UE, intenționează să modifice Legea familiei pentru a-i obliga pe părinții adoptivi să le dezvăluie copiilor faptul că nu sunt părinți naturali, arată news.err.ee.

Cum spunem copilului că este adoptat? Sfatul psihologului

Potrivit sursei citate, în actuala legislație, copiii adoptați vor afla despre acest fapt doar dacă persoanele care i-au adoptat decid să-l împărtășească. Dacă părinții adoptivi ai unui copil nu reușesc să spună nimic, este posibil să nu afle că au o altă familie biologică undeva.

Irje Tammeleht, oficial din Ministerul Afacerilor Sociale, a spus că în prezent este posibil ca un copil să aibă amintiri despre o altă familie, în timp ce părinții adoptivi pot decide să nu împărtășească nicio informație.

Dacă ar fi aprobată, legea ar oferi tuturor copiilor adoptați dreptul de a cunoaște că sunt adoptați, părinții adoptivi fiind îndemnați să discute problema mai devreme decât mai târziu.

Helen Jõks, responsabilă cu politica privind drepturile copilului la minister, a spus că încă se discută care ar fi momentul în care părinții adoptivi ar trebui să spună copiilor despre părinții lor biologici. O opțiune este de a stabili o anumită vârstă până la care copiilor trebuie să li se spună. O altă variantă este ca părinții să o aducă de îndată ce se consideră că este rezonabil, cum este în Norvegia, de exemplu.

sursa: www.ziare.com

O femeie a suferit dureri atroce ani în șir, după nașterea celui de-al patrulea copil. Descoperirea șocantă pe care a făcut-o după ce a mers la medic

O femeie din Columbia, care a suferit dureri atroce timp de 11 ani, a fost șocată să descopere că motivul pentru care se simțea atât de rău avea să fie un ac și o ață, uitate în corpul ei, după ce a născut al patrulea copil.

ginecolog

María Aderlinda Forero a fost operată după ce a dat naștere celui de-al patrulea copil. Femeia în vârstă de 39 de ani, din Columbia, și-a legat trompele uterine pentru a nu mai putea rămâne însărcinată, dar, accidental, medicii au uitat în corpul ei un ac și o ață, încă din 2012, scrie protv.ro, conform Mirror.

La doar câteva zile după procedura de ligaturare a trompelor, María a început să acuze dureri puternice, care s-au agravat treptat.

I s-a prescris paracetamol pentru a o ajuta să facă față durerilor, însă fără succes. Durerea a continuat să crească și, în cele din urmă, medicii i-au prescris analgezice mai puternice, precum meloxicam.

María, care locuiește în satul rural San Isidro, în apropiere de Medellín, a declarat că durerea era atât de puternică încât, deseori, nu reușea să doarmă sau să se deplaseze.

Situația i-a bulversat viața și a dus la o serie de schimbări de locuri de muncă. A sfârșit prin a trăi cu această afecțiune dureroasă timp de peste un deceniu, înainte de a fi descoperită cauza.

María a explicat că, din motive economice și din cauza distanței mari, trebuia să se deplaseze în oraș cu motocicleta soțului ei pentru a merge la medic. Cuplul era adesea în imposibilitatea de a se deplasa în lunile de iarnă din cauza stării drumurilor din comună.

Afecțiunea ei a fost în cele din urmă diagnosticată atunci când o ecografie și un RMN au arătat cauza durerii, lăsând-o pe María și pe medici înmărmuriți.

Se pare că a trecut prin 4.000 de zile de chin din cauza unui ac și a unei ațe, rămase în corpul ei.

Ligaturarea trompelor, cunoscută și sub numele de legarea trompelor, este un tip de contracepție permanentă.

În timpul procedurii, trompele uterine sunt tăiate, legate sau blocate definitiv.

Pentru a efectua operația, se introduce un ac sau se face o tăietură prin buric, astfel încât abdomenul să poată fi umflat cu gaz.

În cele mai multe cazuri, medicul folosește instrumente pentru a sigila trompele prin distrugerea unor părți din pereți sau prin blocarea lor cu inele sau cleme de plastic.

Durere fără margini! Un bebeluș de 10 luni din Hâncești s-a înecat mortal cu o bucată de salam

Un copil de 10 luni a murit sufocat cu o bucată de salam. Tragedia s-a petrecut eri, 21 aprilie, în jurul orei 21:17 în orașul Hîncești. La

Surse de calciu in alimentatia bebelusului si a copilului mic

Potrivit datelor preliminare, o mamă cu copiii ei – un bebeluș de 10 luni, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 5 ani, au venit să-și viziteze bunica. Aceștia erau însoțiți de partenerul femeii, în vârstă de 25 de ani, relatează rupor.md. Copiii au fost lăsați nesupravegheați.

Copiii mai mari i-au dat celui mic o bucată de salam. Mama a încercat să acorde copilului primul ajutor. Copilul a murit înainte de sosirea medicilor. Oamenii legii au demarat o anchetă cu privire la incident pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

O fostă Miss Universe a murit la doar 45 de ani
Articolul anterior
Nouă modele de paltoane pentru sezonul toamnă-iarnă
Articolul următor