Nouă modele de paltoane pentru sezonul toamnă-iarnă

Sunteți de acord că majoritatea femeilor sunt cucerite de eleganța paltoanelor? Scurte, lungi sau pardesie de damă sunt întotdeauna prezente în peisajul fashion. Mai jos am selectat câteva modelele cu croială dreaptă și în cloș pentru o apariție senzațională!

separator

Aceast model se va potrivi celor care iubesc severitatea. Poate fi purtat cu un fular în aceeași nuanță, asortat cu o pereche de pantaloni de catifea în ton sau cu blugi și cizme de chelsea.

Iar acest model de palton este în trend deja al doilea sezon rece. Este universal și cel mai bine poate fi purtat cu un costum contrastanțial în nuanțe pastelate.

Paltonul de tip halat de smarald din lână este confortabil și frumos. Din moment ce designerii acestui sezon sunt rugați să nu le fie frică de culoare, opțiunea este optimă pentru cei care nu sunt pregătiți pentru experimente radicale. Un model de acest tip este perfect pentru o ieșire în oraș și va arăta deosebit de impresionant, cu accesorii atractive.

Este confortabil și foarte pufos. Îți va completa imaginea, mai ales dacă alegi să porți în acea zi un costum în nuanțe neutre.

Chiar dacă arată foarte lejer, paltonul are în compoziție lână și arată grozav cu o fustă gri și o geantă în aceeași nunață.

Chiar dacă este alb, acest model este o opțiune destul de bună pentru zilele de toamnă cu soare uscate sau cele la început de iarnă. Accesorizat cu o centruă albă și cu o pereche de pantaloni largi, vei obține un look total spectaculos.

Este un model perfect pentru fiecare zi, mai ales în combinație cu blugi, topuri monofonice și adidași.

Acest model alungit de palton este foarte potrivit pentru zilele reci de toamnă. Mai ales că hainele în carouri sunt –  favoritele acestui sezon.

Paltonul este perfect pentru o plimbare relaxată în parc, mai ales că croială îți permite să porți orice dedesubt, spre exemplu un pulover vesel.

O mamă expune problemele sarcinii în cele mai amuzante ilustrații
Articolul anterior
De ce nu este indicat să porți machiaj atunci când faci sport
Articolul următor
Alte articole interesante