O mamă și-a găsit copilul însângerat la grădiniță. Micuții ar fi fost lăsați fără supraveghere

O mama care-și duce copilul la o grădiniță din Capitală acuză personalul instituției că ar fi lăsat copiii nesupravegheați. Aceasta și-a găsit copilul cu fruntea tăiată adânc de marginea unui scaun. Ulterior, băiețelul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

separator
Educatoarea spune că i-a lăsat în grijă ajutorului ei, iar, în grupele numeroase, asemenea incidente sunt inevitabile. Părintele vrea să o dea în judecată pentru neglijență. Iar cei de la Direcția Educație nu au venit deocamdată cu o reacție.

Incidentul a avut loc acum două săptămâni,, relatează protv.md. Peste o oră după ce și-a lăsat copilul de cinci ani la grădiniță, mama a fost telefonată să revină în instituție pentru că acesta s-a lovit la cap.

,,Copilul s-a împiedicat de covoraș și a căzut cu fruntea în scăunel. Alt copil mi-a spus că s-a jucat și a fost împins de alt băiețel. El îmi spune că s-a pornit dădaca și s-a speriat.” Părintele acuză educatoarea de neglijență.

,,Au rămas nesupravegheați, au rămas în grijă dadacei de 18 ani.” Această mai spune că în grădiniță nu este medic care să le acorde primul ajutor micuților. ,,Avem asistent medical, e în concediu, dar revine în decembrie”, a spus directoarea grădiniței nr. 185 din capitală, unde a avut loc incidentul.,,Incidentele sunt inevitabile, într-un număr de 38 de copii. 06: 45 Nu e bine ce se întâmplă, dar se întâmplă”, a spus educatoarea. Părintele spune că între timp, administrația instituției ar monta părinții împotriva ei, lucru respins de aceștia.

“Ea a pus toți părinții împotriva mea. Mi-a spus că cum mi-am permis să merg și să-i stric autoritatea la Direcție.” Părintele spune că va merge în instanța de judecată. În noiembrie anul trecut, un părinte a înregistrat în aceeași instituție cum un ajutor de educator strigă și lovește copiii. Ulterior angajată a fost demisă din funcție.

alte Articole interesante