Peste 200 de copii au nevoie de ajutor pentru a putea începe școala!

Afectați de sărăcie și lipsuri, s-au născut mai puțin norocoși decât alți copii, dar au parte în egală măsură la dreptul de a învăța și a li se oferi șansa care ar putea să le schimbe destinul încercat de greutăți și nevoi.

separator

,,Din cauza lipselor, o mare parte din ei vor renunța la școală pentru a munci…
Din cauza renunțării la studii, o mare parte din ei nu vor obține o profesie, nereușind să-și atingă întregul potențial…
Am vrea să îi încurajăm să pășească încrezut în tărâmul cunoștințelor, să nu se simtă marginalizați, să creada într-un viitor mai bun!
Doar prin educație putem rupe cercul vicios al sărăciei!”, ne comunică Cristina Mastac Comerzan.

Echipa Ask a Mom ajută sute de copii din familii vulnerabile și ne invită, și de această dată, să contribuim în susținerea inițiativelor de caritate.

Deja al 6-lea consecutiv, fetele organizează campania ,,Un ghiozdan pentru fiecare copil”. În acest an, organizatoarele au identificat cel puțin 200 de copii nevoiași pe care intenționează să îi pregătească pentru școală. Cei mici au nevoie de rechizite școlare, haine sau încălțăminte.

Cum să contribuiți în cadrul campaniei:

– Puteti dona incălțăminte și haine de școală (e de mare necesitate)
– Puteți contribui online pentru proiectul ,,Un ghiozdan pentru fiecare copil”, iar fetele vor procura ghiozdanele și le vor echipa.

– Va puteti implica prin donarea unul ghiozdan (nou sau uzat, dar în stare bună), echipat cu rechizite.

Și pentru ca anul 2020 e un pic altfel, echipa anunță ca va colecta și telefoane, laptopuri, tablete, astfel încât și copiii din familiile vulnerabile să aibă acces la educație, fiind știu faptul că investiția în educație este cea mai buna investiție.

Artista din Vancouver care creează desene incredibile pe corpul său! Foto!
Articolul anterior
Primarul orașului Taraclia și alți trei primari din raion sunt diagnosticați cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante