Robert a împlinit 2 anișori. Mesajul emoționant al Irinei Grabazei

A primit o nouă șansă la viață grație oamenilor cu suflet mare, iar acest fapt demonstrează că împreună suntem puternici și pot fi realizate minuni.

La doar o lună de la naștere, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală congenitală, o boală care răpește viața celor mai multor bebeluși de vârstă fragedă. În vara anului trecut, în urma unei ample campanii caritabile, micuțul a primit cel mai scump tratament din lume, injecția Zolgensma, în valoare de 2,1 milioane de dolari, care oferă vindecare copiilor diagnosticați cu această afecțiune congenitală.

Cu mult efort și exerciții de kinetoterapie, Robert arată că este un învingător și își bucură părinții cu micile sale realizări, mici, dar atât de valoroase. Ieri, Robert a împlinit 2 anișori, iar cu această ocazie Irina Grabazei a venit cu un mesaj emoționant.

„Ieri a implinit 2 ani! Varsta la care ni s-a spus ca copiii cu SMA tip 1 nu ajung fara tratament, de fapt chiar si cu tratament asteptarile doctorilor nu erau prea mari… dar el este aici si ne uimeste in fiecare zi cu evolutia sa!

Scumpul nostru, te iubim enorm de mult si iti multumim ca ai venit in vietile noastre

Familia noastra, prieteni dragi, comunitatea frumoasa pe care a adunat-o #LifeForRobert, va multim din tot sufletul! Nu am fi reusit niciodata fara voi! Fiecare gand bun, rugaciune, firicel de speranta, donatie si actiunile voastre ne-au adus azi aici! Am pornit la acest drum cu o speranta oarba, iar voi ati pus umarul si ma bucur ca acum le sunteti alaturi si celorlalti copilasi proaspat diagnosticati sau celor care au nevoie de sustinere pentru reabilitare!

Ma bucura evolutiile atator copii care au reusit sa obtina tratamentele si sper sa le fiti alaturi in continuare

Nici un copil nu merita sa sufere. Ei trebuie sa traiasca si sa faca din aceasta lume, un loc mai bun#LifeForRobert#fightsma”, a scris mama lui Robert, Irina Grabazei, pe retelele de socializare.

Avion prăbușit pe o clădire la Milano. Opt morți, între care un copil
Articolul anterior
Dana Rogovski, cerută în căsătorie la Paris!
Articolul următor
Alte articole interesante