Târg de caritate! Ajută-l pe Robert să poată avea o copilărie sănătoasă!

Cazul micuțului Robert Grabazei, diagnosticat cu o boală genetică rară, a mobilizat o lume întreagă. Prin eforturi comune miuțul poate avea o viață normală. Două milioane de euro sunt necesare pentru tratamentul lui Robert ce suferă de amiotrofie spinală. Atât costă tratamentul cu care

separator

În Capitală va fi organizat un târg de caritate în susținerea lui Robert.

Bloggerița Daniela Dermengi, autoarea blogului LadyLike, organizează târgul de caritate ,,Life for Robert”, în cadrul căruia vor participa mai multe brand-uri din Moldova. Este de menționat că toți banii adunați în urma vânzărilor vor fi donați pentru a-i salva viața lui Robert.

„La doar 1 lună, Robert a fost diagnosticat cu Amiotrofie Spinală – o boală necruțătoare care ia viața multor copilași până la vârsta de 2 ani. Există totuși o șansă pentru Robert – un vaccin ce costă peste 2 mil. de dolari! Este o sumă pe care doar prin efortul nostru comun, al tuturor, se poate aduna. Pe 25 decembrie se organizează un târg caritabil unde vor participa mai multe branduri pe care le cunoști și le admiri. Cumpără daruri pentru tine și pentru cei dragi și astfel îl vei ajuta pe Robert. Fiți solidari și… de Crăciun să fim mai buni”, este mesajul organizatorilor târgului de caritate.

Daniela Dermengi este mama unui băiețel de 1,5 ani și este în așteptarea celui de-al doilea bebeluș. Veste precum că Robert suferă de o boală cumplită a determinat-o să ajute și alți oameni pentru a face o faptă bună.

Târgul de caritate va avea loc în data de 25 decembrie, orele 9:00 – 16:00.

Unde? La restaurantul Attico, sectorul Râșcani, Chișinău.

Află mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Robert trebuie să lupte ca să respire, să mănânce, să miște fiecare parte a corpului. Acum 5 ani, nicăieri în lume nu exista tratament pentru aceasta boala. Copiii erau țintuiți la pat, ei respirau și mâncau datorită aparatelor. Acum există o speranță pentru Robert!

Veste bună! În România, a fost aprobată dublarea alocațiilor copiilor
Articolul anterior
Medicii au dezvăluit cauza decesului fetiței de 14 ani din Cahul
Articolul următor
Alte articole interesante