Un copil de 5 ani, împușcat mortal de vărul său de doar 18 luni, în timp ce se juca cu un pistol încărcat

Scenele de groază s-au petrecut în orașul american Detroit, statul Michigan, miercuri, 20 ianuarie, în jurul orei locale 9.30, scrie Metro.

Potrivit sursei citate, un copil de 18 luni l-a împușcat mortal pe vărul său de 5 ani în timp ce se juca cu un pistol găsit în jurul casei unchiului său. A fost tras un singur glonț, au spus polițiștii. Când au sosit polițiștii, băiatul împușcat avea o plagă la gât, menționează sursa citată.

Copilul a fost dus de urgență la un spital din apropiere, dar n-a mai supraviețuit.

În timpul producerii dramei în interiorul proprietății se aflau părinții, bunica și un alt copil de 1 an, relatează The Detroit News.

Anchetatorii au ridicat din casă o armă Glock de 9 mm, a declarat Comandantul Departamentului de Poliție din Detroit, Tiffany Steward. Ea a adăugat că se fac investigații pentru a afla dacă arma a fost „lăsată la întâmplare”.

Posesorul armei, tatăl copilului ucis, a fost reținut pentru întrebări suplimentare cu privire la circumstanțele producerii tragediei.

sursa

Criză de vaccinuri în Europa. Marea Britanie a decis că durata dintre cele două doze administrate poate fi prelungită până la 2,5 luni
Articolul anterior
De ce nu se mai înregistrează atât de multe cazuri de gripă. În ceilalți ani, acum era vârful epidemiei
Articolul următor
Alte articole interesante