Un copil din Maramureș s-a înecat cu o jucărie dintr-un ou kinder chiar de ziua sa

O tragedie fără margini s-a abătut asupra unei familii din Maramureş. Un copil în vârstă de cinci ani a murit chiar de ziua lui, după ce s-a înecat cu rotiţa unei jucării dintr-un ou de surprize.

O întreagă comunitate se află în doliu. Un băieţel în vârstă de cinci ani din comuna Repedea, Maramureş, a murit chiar de ziua lui, iar părinţii şi salvatorii nu au mai putut să îl ajute. Ziua care era până acum una dintre cele mai frumoase din viaţa lor, s-a transformat în coşmar într-o clipită.

Micuţul se bucura de surpriza oului cu surprize, în timp ce îşi aştepta invitaţii pentru a-şi sărbători ziua de naştere. Într-un moment de neatenţie, acesta a băgat o rotiţă în gură fiind suficiente doar câteva secunde pentru a nu mai putea respira. 

Părinţii au sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor, însă din păcate nimeni nu a mai putut face nimic pentru băieţel. Circa 40 de minute a fost resuscitat, însă manevrele au fost fără succes din nefericire. 

Vasile Vlaşin, prin Asociaţia Părinţi Salvatori, s-a mobilizat imediat, iar în zilele următoare acesta va fi prezent în comuna Repedea pentru a susţine un curs de prim-ajutor intitlulat ”Părinţi salvatori”.

sursa: www.adevărul.ro

Expert OMS: Coronavirusul s-a răspândit în piaţa din Wuhan, însă originea sa ar putea fi alta
Articolul anterior
O tânără mămică luptă cu cancerul. Are nevoie urgentă de ajutor!
Articolul următor
Alte articole interesante