Un nou-născut a murit la a treia zi după naștere, la un spital din Capitală. Părinții acuză medicii de neglijență

O femeie îi acuză pe medicii de la Institutul Mamei și Copilului de iresponsabilitate, după ce pruncul ei a murit în a treia zi de la naștere. Femeia este convinsă că specialiștii de la Chișinău nu i-au acordat toată atenția necesară. Medicii presupun că nenorocirea s-a întâmplat din cauza unei infecții și resping, într-un fel, acuzațiile.

separator
Acum trei săptămâni, Adriana Beșleagă aștepta să se producă minunea, să nască primul ei copil. Când a venit timpul, a mers la spitalul din Cahul, unde era la evidență. Femeia acuza hipertensiune și medicii au trimis-o de urgență la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău, unde a fost internată pe data de 17 ianuarie. Peste o săptămână, medicii au decis să intervină, pentru a-i provoca nașterea.

Femeia afirmă că a fost examinată de mai multe ori, de către mai mulți medici, care nu ar fi văzut o problemă evidentă. Într-un final, a fost dusă în sala de naștere, unde a fost supusă intervenției chirurgicale.

Ulterior, femeia și fetița ei au fost duse în secția reanimare. Pe 3 februarie, copilul a murit.

Adriana Beșleagă crede că vinovați de moartea fetiței sunt medicii, care trebuie să răspundă pentru cele întâmplate. Reprezentanții Centrului Mamei și Copilului spun că medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri. Cauza exacta a decesului va fi anunțată peste 21 de zile, a precizat purtătorul de cuvânt al Centrului Mamei și Copilului.

sursa: www.jurnaltv.md

La 68 de ani, mama lui Enrique Iglesias arată mai bine decât multe tinere
Articolul anterior
Noi imagini cu medicii din China: au răni pe față, poartă scutece și dorm pe unde apucă
Articolul următor
Alte articole interesante