Cristi Aldea Teodorovici: “Dacă tot nu aveţi timp să mă creşteţi, de ce m-aţi născut?”

Doina Aldea Teodorovici mărturisea într-un interviu realizat cu 

separator
23 de ani în urmă,  despre regretul ei cel mai mare din viaţă: faptul că nu reuşeşte să-i acorde timp suficient lui Cristi.

14

Când avea Cristi 4-5 ani a început nebunia turneelor  şi practic nici nu mai avem timp să ne ocupăm de el. Este poate cea mai mare greşeală pe care o fac şi cea mai mare crimă. Pe la vârsta de cinci ani, Cristi  a făcut o isterie şi ne-a zis:  “Dacă tot nu aveţi timp să mă creşteţi, de ce m-aţi născut?” Mi-am dat seama că suferă foarte mult şi noi suferim foarte mult.  Buneii au grijă de el, dar oricum copilul are nevoie de părinţi”, declara Doina Aldea Teodorovici.

Micuţul Cristi de atunci spunea că suferă foarte mult când părinţii sunt plecaţi şi îi aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă: “Mă simt fericit că-i am pe toţi. E bine că-i am. Sunt copii care nu au părinţi, nici bunei…”, spunea Cristi.

13

Din păcate, un an mai târziu, soţii Ion şi Doina Aldea Teodorovici au decedat într-un accident groaznic.

Vezi mai jos interviul integral cu familia Aldea Teodorovici.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Natalia Gordienko: Bunica îi cântărește mâncarea din farfurie!
Articolul anterior
Cum să ai buze mai mari în mod natural!
Articolul următor