Fiica Alionei Triboi a făcut primii paşi

Ruxanda, fiica Alionei Triboi şi a actorului Ghenadie Gîlcă, a împlinit un an pe data de 4 aprilie. Micuţa a hotărât că e timpul să meargă, chiar dacă până nu demult îi era frică.

separator
SBS_1344
SBS_1320

Este durdulie şi nu prea avea curajul să păşească. De sărbători am plecat la ţară, se vede că acolo i-a priit atmosfera, a început să facă primii paşi”, a spus solista trupei “Provincialii”.

SBS_1373 SBS_1378SBS_1392

Ruxanda nu este un copil “de balcon”, părinţii au încercat să o deprindă cu de toate.

De aceea, la un an când am făcut controlul medical de rutină, specialistul ne-a dat nota 10. Ruxanda nu are probleme de sănătate şi se dezvoltă foarte bine.”

SBS_1083 SBS_143310287226_10203724412853007_53301326_n

Tânăra mămică a început să-i diversifice alimentaţia de  de la vârsta de 4 luni.

Acum mănâncă orice, tot ce consumă adulţii. Bineînţeles, mă refer la alimente sănătoase.

1481274_10203724412733004_388705335_n
10299370_10203724412773005_882270612_nSBS_1276

Fetiţa este foarte curioasă, mereu – un zâmbet şi vorbeşte în limba ei, chiar dacă cei din jur nu prea înţeleg ce spune. A învăţat şi poezia “Gâşte, gâşte/ Ga-ga-ga”.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Xenia Deli: De la o divă sexy la o nană grijulie!
Articolul anterior
Iurie Badicu despre cine a ajuns să fie Adrian Ursu!
Articolul următor