Thalia te învață cum să scapi de suzetă

Thalia a lansat o carte pentru copii inspirată din experiența ei de mamă. “Chupie: suzeta care s-a întors acasă” a fost scrisă în perioada în care fetița cântăreței, Sabrina, pe atunci în vârstă de doi ani, nu dorea  cu nici un chip să renunțe la suzetă.

separator
Thalia's Children's Book Launch Party NY

”Când pediatra mi-a spus că suzeta trebuie să dispară pentru că favorizează otitele și deformează dantura, am fost nevoită să găsesc soluția pentru a rezolva problema. Oricât am încercat să scap de suzetă, fetița mea tot plângea după ea. Ideea mi-a venit într-o noapte, pe la ora 2, atunci când s-a trezit și a plâns pentru că nu-și găsea suzeta. Atunci i-am spus că și suzetei îi e dor de mămica ei, pentru că au stat separate pentru mult timp. Îți dai seama cum ar fi dacă tu și cu mine nu ne-am vedea și nu ne-am putea îmbrățisa sau pupa? Fetița mea mi-a răspuns atunci mami, du-o pe suzetă la mămica ei. Așa că am trimis-o în Binkyland – patria suzetelor.

Thalia's Children's Book Launch Party NY hepta_1529494-1024x804

Experiența renunțării la suzetă, o problemă cu care se confruntă foarte multe mame, a ajuns în carte, iar “Chupie: suzeta care s-a întors acasă” promite să ajungă un best-seller în scurt timp. Aceasta este prima carte pentru copii scrisă de cântăreața care și-a lansat cariera cu o apariție în videoclipul lui Julio Iglesias (Baila Morena). Thalia a mai scris alte două carți despre frumusețe și sarcină, precum și o autobiografie – ”Growing Stronger”.

Vezi câteva poze cu fetiţa Thaliei

81516922_ARKLIRE3 images (2) scan0027 thalia-fetita-bebe4 thalia-nu-si-doreste-o-cariera-artistica-pentru-copiii-ei-uite-cat-de-dragalasi-sunt-cei-mici
thalia-vrea-sa-si-mareasca-familia

Fulare în trend pentru sezonul rece!
Articolul anterior
Răcitura, bună pentru unghii şi articulaţii
Articolul următor
Alte articole interesante