Thalia te învață cum să scapi de suzetă

Thalia a lansat o carte pentru copii inspirată din experiența ei de mamă. “Chupie: suzeta care s-a întors acasă” a fost scrisă în perioada în care fetița cântăreței, Sabrina, pe atunci în vârstă de doi ani, nu dorea  cu nici un chip să renunțe la suzetă.

separator
Thalia's Children's Book Launch Party NY

”Când pediatra mi-a spus că suzeta trebuie să dispară pentru că favorizează otitele și deformează dantura, am fost nevoită să găsesc soluția pentru a rezolva problema. Oricât am încercat să scap de suzetă, fetița mea tot plângea după ea. Ideea mi-a venit într-o noapte, pe la ora 2, atunci când s-a trezit și a plâns pentru că nu-și găsea suzeta. Atunci i-am spus că și suzetei îi e dor de mămica ei, pentru că au stat separate pentru mult timp. Îți dai seama cum ar fi dacă tu și cu mine nu ne-am vedea și nu ne-am putea îmbrățisa sau pupa? Fetița mea mi-a răspuns atunci mami, du-o pe suzetă la mămica ei. Așa că am trimis-o în Binkyland – patria suzetelor.

Thalia's Children's Book Launch Party NY hepta_1529494-1024x804

Experiența renunțării la suzetă, o problemă cu care se confruntă foarte multe mame, a ajuns în carte, iar “Chupie: suzeta care s-a întors acasă” promite să ajungă un best-seller în scurt timp. Aceasta este prima carte pentru copii scrisă de cântăreața care și-a lansat cariera cu o apariție în videoclipul lui Julio Iglesias (Baila Morena). Thalia a mai scris alte două carți despre frumusețe și sarcină, precum și o autobiografie – ”Growing Stronger”.

Vezi câteva poze cu fetiţa Thaliei

81516922_ARKLIRE3 images (2) scan0027 thalia-fetita-bebe4 thalia-nu-si-doreste-o-cariera-artistica-pentru-copiii-ei-uite-cat-de-dragalasi-sunt-cei-mici
thalia-vrea-sa-si-mareasca-familia

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Fulare în trend pentru sezonul rece!
Articolul anterior
Răcitura, bună pentru unghii şi articulaţii
Articolul următor