Fulare în trend pentru sezonul rece!

Fularul este, cu siguran

separator
ţă, accesoriul esenţial pentru sezonul rece. Acesta te apără de frig şi, în acelaşi timp, îţi defineşte ţinuta. Pentru această iarnă, designerii au creat fulare absolut senzaţionale, tu trebuie doar să decizi care ţi se potriveşte mai bine.

Fularul cu blană

Fularul cu blană este unul dintre cele mai chic accesorii ale sezonului rece. Acesta poate schimba aspectul oricărei haine, oferindu-i o notă de eleganţă şi feminitate.

Se asortează perfect cu un palton sau o geacă din piele.

Fularul tricotat

Fularele tricotate sunt versatile, practice şi călduroase. De aceea ele sunt în topul preferinţelor oricărei femei. Chiar dacă modelele pot varia, cromatica trebuie să fie neapărat una veselă. Poartă-le pe deasupra hainelor, înfăşurate o dată sau de mai multe ori în jurul gâtului.

Fularul circular

Fularele circulare sunt foarte căutate în acest sezon. Acestea se trag direct pe cap, sunt confortabile şi au un aspect deosebit. Fularele circulare sunt din lână, mohair sau alte materiale textile moi şi pufoase.

Fularul lung

Fularele lungi sunt un must have al sezonului şi sunt potrivite pentru orice vârstă. Alege nuanţe vii pentru un look chic sau pastelate pentru o ţinută mai elegantă. Navighează prin întreaga colecţie de fulare lungi pentru acest sezon şi alege-l pe cel care-ţi place cel mai mult.

Fularul cu glugă

Fularele cu glugă sunt foarte fashion în această iarnă. Dacă îţi doreşti şi fular, şi căciulă în acelaşi timp, acesta este un 2 în 1 perfect pentru zilele friguroase de iarnă. Fularele cu glugă se poartă intens în sezonul rece, aşa că poţi să-ţi achiziţionezi deja unul.

Text: Sorina Ţurcanu

Rita Ursalovschi: “Nu voi uita niciodată acea seară de Crăciun când mi-au venit durerile naşterii.”
Articolul anterior
Thalia te învață cum să scapi de suzetă
Articolul următor
Alte articole interesante