Fulare în trend pentru sezonul rece!

Fularul este, cu siguran

separator
ţă, accesoriul esenţial pentru sezonul rece. Acesta te apără de frig şi, în acelaşi timp, îţi defineşte ţinuta. Pentru această iarnă, designerii au creat fulare absolut senzaţionale, tu trebuie doar să decizi care ţi se potriveşte mai bine.

Fularul cu blană

Fularul cu blană este unul dintre cele mai chic accesorii ale sezonului rece. Acesta poate schimba aspectul oricărei haine, oferindu-i o notă de eleganţă şi feminitate.

Se asortează perfect cu un palton sau o geacă din piele.

Fularul tricotat

Fularele tricotate sunt versatile, practice şi călduroase. De aceea ele sunt în topul preferinţelor oricărei femei. Chiar dacă modelele pot varia, cromatica trebuie să fie neapărat una veselă. Poartă-le pe deasupra hainelor, înfăşurate o dată sau de mai multe ori în jurul gâtului.

Fularul circular

Fularele circulare sunt foarte căutate în acest sezon. Acestea se trag direct pe cap, sunt confortabile şi au un aspect deosebit. Fularele circulare sunt din lână, mohair sau alte materiale textile moi şi pufoase.

Fularul lung

Fularele lungi sunt un must have al sezonului şi sunt potrivite pentru orice vârstă. Alege nuanţe vii pentru un look chic sau pastelate pentru o ţinută mai elegantă. Navighează prin întreaga colecţie de fulare lungi pentru acest sezon şi alege-l pe cel care-ţi place cel mai mult.

Fularul cu glugă

Fularele cu glugă sunt foarte fashion în această iarnă. Dacă îţi doreşti şi fular, şi căciulă în acelaşi timp, acesta este un 2 în 1 perfect pentru zilele friguroase de iarnă. Fularele cu glugă se poartă intens în sezonul rece, aşa că poţi să-ţi achiziţionezi deja unul.

Text: Sorina Ţurcanu

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Rita Ursalovschi: “Nu voi uita niciodată acea seară de Crăciun când mi-au venit durerile naşterii.”
Articolul anterior
Thalia te învață cum să scapi de suzetă
Articolul următor