Tudor Chirilă, tată pentru a doua oară!

Tudor Chirilă trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. La un an și jumătate de când a devenit tatăl unui băiețel, artistul se pregătește să-și strângă în brațe al doilea copil. Iubita sa, Iulia Mâzgan, cu care are o relație încă din 2012, este însărcinată din nou.

separator

iubita-tudor-chirila-gravida-768x512

Ca și la prima sarcină, cei doi au încercat să țină secretă vestea că vor deveni părinți. Totuși, cea mai recentă apariție a celor doi în public a dezvăluit faptul că Iulia este însărcinată.

Prezenți la un eveniment monden, fotografii au reușit să surprindă imagini inedite, în care silueta Iuliei îi trădează sarcina.

iubita-tudor-chirila-insarcinata-din-nou-768x512

Mai mult de atât, viitoarea mămică a făcut ”front comun” cu celelalte graviduțe prezente la eveniment, respectiv actrița Adela Popescu și știrista Amalia Enache, într-o fotografie de excepție.

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Cum îţi afectează sănătatea gătitul la temperaturi prea mari
Articolul anterior
Grăbește-te să cumperi unul din cele 7 apartamente la cheie, la un preț redus de 550€ pentru m²!
Articolul următor