Vedete care au ales să nască acasă

Au lumea la picioare, sunt celebre, frumoase, majoritatea au corpuri de invidiat şi conturi cu multe zerouri. Dar iată că atunci când își aduc copilul pe lume nu aleg o maternitate luxoasă și modernă, ci optează să nască acasă, așa cum nășteau și străbunicile lor. Cine sunt ele? 

separator

Miranda Kerr

60656397

Soția lui Orlando Bloom, supermodelul australian Miranda Kerr, a ales să-l nască pe băiețelul lor, Flynn, acasă, fără niciun medicament împotriva durerii. “Niciodată nu am simțit o durere mai mare, dar mă concentram pe respirație și meditam. Mă întrebam cum reușesc femeile să reziste unei asemenea dureri și îmi spuneam că, dacă și alte mame au reușit, voi reuși și eu.” După un travaliu de 27 de ore a reuşit să aducă pe lume un băieţel.

Pamela Anderson

1-pamela-anderson-nastere-naturala-6251

Unul dintre cele mai suprinzătoare personaje de la Hollywood, sex-simbolul Pamela Anderson, a frapat o lume întreagă prin decizia de a-şi aduce pe lume copiii în intimitatea propriului cămin. Protagonista pictorialelor incendiare din revistele pentru adulţi, a lăsat deoparte rolul de starletă provocatoare când a fost vorba de naşterea celor doi băieţi ai săi, Brandon Thomas şi Dylan Jagger. Aceştia au fost născuţi în apă, acasă, alături de o moaşă şi fără ca mama lor să apeleze la vreun fel de medicaţie.

Cindy Crawford

cindycrawford-si-copii-sai

Cindy, iniţial hotărâtă să meargă pe traseul clasic al naşterii la spital, aşa cum făcuseră şi surorile ei, a participat la jumătatea primei sarcini la o şedinţă de yoga pentru gravide, care i-a schimbat optica în ceea ce priveşte naşterea propriu-zisă. Supermodelul a fost însoţit în călătoria travaliului şi a naşterii de o moaşă, care a supravegheat-o cu delicateţe, fără a-i invada travaliul şi fără a prelua controlul asupra nașterii, aşa cum însăşi Cindy a declarat. Cindy a repetat experiența nașterii acasă și la al doilea copil. Fosta soţie a lui Richard Gere s-a simţit mult mai sigură pe ea după ce a devenit mamă şi a afirmat că a a fost fericită că protagonista nașterilor a fost ea însăși, nu un medic sau o moașă.

Gisele Bundchen

Gisele-Bundchen-7

Dacă Cindy a născut acasă, într-o mare discreţie, la fel cum a fost și este şi viaţa sa personală, Gisele Bundchen, o altă mamă cu două naşteri acasă la activ, a fost mai vocală şi şi-a spus poveştile mult mai explicit. Primul copil a venit pe lume în 2009, după o naştere în apă, nemedicalizată, pentru care Gisele s-a pregătit temeinic, mergând la ore de yoga şi de meditaţie, ce i-au conturat o percepţie foarte clară despre naştere. Cu toate temele făcute, Gisele a ştiut clar că este în întregime pregătita să nască acasă şi că ea trebuie să fie relaxată, să respire cum trebuie şi să lase natura să-şi urmeze cursul. După naşterea primului copil, Gisele a mai declarat că nicicând nu s-a mai simţit atât de vulnerabilă şi de puternică, în acelaşi timp. Al doilea copil al cuplului Bundchen, Vivian, a fost adus pe lume tot acasă, iar experienţa a fost la fel de frumoasă pentru cei doi părinţi.

Demi Moore

Demi moor

De trei naşteri acasă au avut parte Demi Moore, care le-a adus pe lume pe toate cele trei fete ale sale, Rumer, Scout şi Tallulah, în căldura căminului pe care îl împărţea cu Bruce Willis pe vremea respectivă.

Thandie Newton

thandie_newton_2009_10_13

Actriţa Thandie Newton nu s-a sfiit nici ea să vorbească despre cele două naşteri acasă ale fiicelor sale, Ripley şi Nico, născute în 2000, respectiv 2004. Starul din The Pursuit of Happyness a povestit că nu s-a putut imagina niciodată închisă într-un spaţiu claustrofobic, aşa cum e spitalul, în care personalul medical îţi spune ce şi când să faci. Aşa că a decis să nască acasă, în apă, iar experienţele au fost înălţătoare şi provocatoare în cel mai înalt grad posibil, conform spuselor actriţei.

Jennifer Connelly, care a născut acasă în mai 2011, Meryl Streep, care a avut parte de o naştere acasă pentru unul dintre cei patru copii ai săi în urmă cu peste 20 de ani. Julianne Moore, care a născut-o acasă pe Liv, fetiţa sa, în 2002.

Fără titlu-1-Recovered

Kelly Preston, soţia lui John Travolta, cu două naşteri la activ, actriţa Alyson Hannigan, cu prima fetiţă născută acasă, sau Lisa Bonet, fosta soţie a cântăreţului Lenny Kravitz, întăresc rândul mamelor curajoase, care au eliminat din start opţiunea naşterii într-un spital.

Fără titlu-1-Recovered

Acasă au ales să nască şi cântăreţele Nelly Furtado şi Alanis Morrissette, aceasta din urmă beneficiind de ajutorul unei moaşe şi al unei doula, dar şi de un back-up plan ce implica doctori şi mersul la spital, în caz că ar fi intervenit ceva neprevăzut. Nu s-au dezlipit de casă când le-a venit sorocul nici Mayim Bialik, care i-a urat în propria casa “bun venit pe lume” celui de-al doilea băiat al său, asistată de o doula, de soţ şi de băieţelul mai mare.

Fără titlu-1-Recovered

Evangeline Lilly, starul din serialul Lost, care a reuşit după 30 de ore de travaliu acasă să-l aducă cu bine pe lume în 2011 pe băieţelul sau Kahekili, sau actriţa Maria Bello, care în 2001 s-a simţit on top of the world după cele 24 de ore de travaliu intens premergătoare venirii pe lume a lui Jackson, băieţelul său. Pentru actriţa Maya Rudolph, însă, naşterea acasă nu a fost o opţiune, ci un dat, pentru că fetiţa sa s-a grăbit atât de tare să vină pe lume, încât Maya n-a mai putut ajunge la spital.

Fără titlu-1-Recovered

 

Sursa

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

A slăbit 30 de kg și nu a mai pus niciunul la loc. Care e secretul
Articolul anterior
Coafuri care îţi ascund problemele scalpului
Articolul următor