Victoria Bonea: ”Cuvântul meu e lege pentru fiica Angelina!”

Pe 17 martie 2012, puțin peste ora 21.00, Victoria Bonea o aduce pe lume pe Angelina-Leticia. S-a născut de doar 3200 kg și 47 cm. Dar părinții speră că viitorul fecioraș va fi mai mare.

separator
18122013bonyavika5

”De regulă, se spune că al doilea copil are șanse să se nască mai măricel. Înseamnă că frățiorul va fi mai arătos. Sunt foarte fericită că o am pe Angelina. Ca acum țin minte momentul nașterii. Am adus-o pe lume în Nisa, într-o clinică privată. Cu ceva timp înainte am plecat să stau în Monaco, ca să-i ofer copilului, încă din burtică, aer curat și soare. În Monaco sunt stabiliți cu traiul și bunicii din partea soțului. Care, acum, o mănâncă din priviri de dragă ce le este nepoțica.”

Bonya_2

Angelina crește o răsfățată. Toți din casă îi îndeplinesc orice moft. Și doar mama realizează că micuței trebuie să i se explixe că nu totul în lumea asta îi aparține.

”Le explic, că fetița trebuie să știe și de cuvântul ”nu””. Deja micuța se pricepe să-i manipuleze pe toți. Dacă a văzut ceva în vitrine, ia fără să întrebe dacă are voie sau merită să-i cumpărăm. Când e cu mine, știe să înțeleagă din cuvânt. Orice negație de-a mea e lege pentru ea.”

Bonya_6

Din start, mama a ascuns-o de ochii lumii. Iar când a mai crescut, a umplut pagina de Instagram cu poze. Angelina e foarte stilată. Hainele ei poartă atât amprenta mamei cât și stilul tatălui.

”Îi plac ținutele comode. Ca și tatăl, poartă haine stil casual. La plimbări, îmbracă blugi, cămăși, ghete sportive. Dar nu-și imaginează să nu aibă rochițe de prințesă și fuste de balerină în garderoba ei. Se întâmplă să purtăm aceleași ținute. Și asta o bucură enorm pe Angelina. În prezent, e tare pasionată de culoarea roz. ”

bonya12112015-_22

Angelina adoră să-și petreacă timpul cu mama. Îi place să fie în centru atenției și să fie aplaudată.

”Sper din tot sufletul să crească un copil educat și bun la suflet. Nu vreau să o influențez în alegerile ce le face. Dacă va dori, poate merge pe urmele mele. ”, a povestit Victoria Bonea pentru revista Hello.

bonya-251214-5 bonya12112015-_4 bonya12112015-_5 bonya12112015-_8 bonya12112015-_10
bonya12112015-_16 bonya12112015-_21 vb08052014-3

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Drojdia este un aliment minune pentru sănătate
Articolul anterior
Dr. Mihai Stratulat, despre deosebirea dintre colici și balonări la bebeluşi
Articolul următor