500.000 de dolari costă un pachet exclusiv pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Serviciile incluse în acest preț

Cei mai bogaţi oameni din lume pot cheltui până la 500.000 de dolari pe pachete „ultra-exclusive” pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, despre care promotorii susţin că includ întâlniri cu sportivii, acces la satul sportivilor şi „şansa de a lua parte la ceremonia de deschidere”, scrie digi24.ro.

GR8 Experience, o agenţie internaţională deţinută în parte de managerul starului din baschet LeBron James şi de managerul de relaţii publice al jucătorului de tenis Rafael Nadal, vinde pachete olimpice despre care spun că includ bilete la 14 evenimente, cum ar fi finala masculină de 100 de metri şi ceremonia de deschidere, pentru 381.600 de dolari.

În plus faţă de aşa-numitele bilete de categoria A, agenţia spune că poate organiza „experienţe pe care nu le poţi cumpăra”, inclusiv întâlniri cu sportivii, tururi ale zonelor cu acces restricţionat, cum ar fi satul sportivilor, acces privat după orele de program la Luvru şi o „cină regală la Palatul Versailles”. Barnabas Carrega, directorul executiv al GR8 Experience, a declarat pentru The Guardian că firma sa le oferă super-bogaţilor „acces care nu este disponibil publicului, inclusiv timp cu sportivii”.

El a refuzat să numească sportivii pe care i-a înscris, dar a spus că a organizat anterior evenimente private cu Nadal şi cu Novak Djokovici, o altă vedetă a tenisului, precum şi cu fostul schior olimpic italian Giorgio Rocca. „Pentru Jocurile Olimpice sunt câţiva jucători de tenis”, a spus el. „Şi o serie de alţi sportivi, dar nu sunt în măsură să-i numesc”. Întrebat despre costul întâlnirilor, acesta a spus că „depinde de structura întâlnirii”, care, potrivit acestuia, variază de la „15 minute pentru a face fotografii şi a discuta rapid până la alte întâlniri mult mai implicate… în care se ia masa de prânz”.

Preţul, a spus el, variază de la 25.000 de dolari la 500.000 de dolari „dacă vorbim despre unul dintre cei mai buni sportivi care petrece mult timp”. Carrega a declarat că este „foarte selectiv” în ceea ce priveşte sportivii cu care lucrează compania sa şi a spus că unii ar putea să nu ofere experienţa pe care o caută clienţii. „Unii sportivi au un nume uriaş, dar s-ar putea să nu aibă carisma necesară pentru clienţi, alţii oferă o experienţă adevărată”, a spus el.

„Sportivii trebuie să pară că vor să fie acolo, nu să spună „bună ziua”, dar apoi, în cinci minute, este evident că vor să plece”. El a susţinut că, în trecut, compania sa – care este deţinută parţial de partenerul de afaceri şi managerul lui James, Maverick Carter, şi de managerul de PR al lui Nadal, Benito Perez-Barbadillo – a aranjat ca un client să petreacă aproape o săptămână cu Nadal, inclusiv să urmărească un meci din loja jucătorului, iar un alt client să joace un meci împotriva lui Djokovici. Carrega a mai afirmat că ar putea vinde accesul pentru a face „parte din ceremonia olimpică”.

În timp ce partenerul oficial al Jocurilor Olimpice, On Location, oferă bilete „Riverside Gold Package” pentru a urmări ceremonia de deschidere la preţul de 7.500 de euro, de-a lungul Senei, Carrega a declarat că a putut oferi acces „în interiorul Trocadéro”, unde va avea loc partea principală a ceremoniei, cu vedere la Turnul Eiffel. „Nu puteţi cumpăra acest lucru. Trebuie să îţi foloseşti relaţia cu familiile sportivilor şi cu delegaţiile [ţărilor]”.

El a spus că are şase până la opt spaţii disponibile pentru ceremonia de deschidere care ar costa aproximativ 25.000 de dolari fiecare şi că a vândut deja câteva unui client fidel cu o avere foarte mare. Comitetul de organizare Paris 2024 a declarat că On Location este singurul „furnizor oficial şi exclusiv de ospitalitate pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice Paris 2024”. „Orice entitate care vinde pachete de ospitalitate cu bilet inclus, care nu este un sub-distribuitor oficial al On Location, o face în mod ilegal”, se arată într-un comunicat.

„Accesul în satul sportivilor sau pentru a participa la ceremonia de deschidere nu este pe bază de bilete şi este autorizat doar celor care au o acreditare valabilă. Orice persoană care accesează satul sau ceremonia de deschidere va fi supusă unor multiple controale de securitate”. Un purtător de cuvânt al Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) a declarat că oricine cumpără bilete sau pachete de ospitalitate în afara canalelor oficiale „riscă foarte mult ca biletele sau pachetele să nu le fie livrate sau accesul să le fie refuzat de către comitetul de organizare Paris 2024, în conformitate cu termenii şi condiţiile” On Location a spus: „Orice terţe părţi neoficiale care revând bilete şi pachete de ospitalitate o fac împotriva termenilor şi condiţiilor Paris 2024 şi On Location şi probabil acţionează împotriva legilor locale.

Cel mai important, aceştia pun în pericol experienţa fanilor, deoarece biletele şi pachetele revândute sunt identificate pentru a fi anulate, ca parte a unui program amplu de aplicare a legii care se desfăşoară înaintea Jocurilor de la Paris. GR8 promovează biletele într-un document detaliat trimis unor persoane cu o avere netă foarte mare, obţinut de The Guardian. Când i s-au cerut mai multe detalii, un purtător de cuvânt al agenţiei a spus Nu, GR8 nu vinde bilete pentru Jocurile Olimpice.

După cum a menţionat On Location, nu sunt un vânzător oficial de bilete. La faţa locului, datorită calibrului clientelei lor (deţinători de bilete existente/cumpărători cu drepturi exclusive) şi a conexiunilor GR8, ei sunt capabili să faciliteze întâlniri cu sportivii cheie. Ei vând şi facilitează experienţe în jurul evenimentelor olimpice, de exemplu, sejururi la cele mai exclusiviste hoteluri, transport VIP, vizite culturale private şi experienţe culinare exclusive în jurul evenimentului sportiv”. GR8 a mai precizat că poate să obțină bilete la competițiile sportive de la un vânzător autorizat pentru clienții care doresc să vadă o anumită competiție.

Fostul inginer cadastral din Elizaveta, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență

Un fost inginer cadastral din cadrul Primăriei satului Elizaveta din mun. Bălți, reținut de CNA într-un dosar de trafic de influență.

Ofițerii CNA și procurorii au reținut, astăzi, un fost inginer cadastral din cadrul Primăriei s. Elizaveta, mun. Bălți, suspectat de comiterea traficului de influență asupra unor funcționari publici. Potrivit denunțului, ex-angajatul Primăriei ar fi pretins și primit mijloace financiare ce nu i se cuvin pentru a facilita procesul de eliberare a unor acte cadastrale.

Astfel, bănuitul ar fi pretins, acceptat și primit 15 000 de lei, iar ulterior alte 500 de euro, susținând că are influență asupra arhitectului-șef din cadrul Primăriei mun. Bălți și că îl poate determina să avizeze mai multe acte de urbanism pentru legalizarea unei construcții. De asemenea, acesta ar fi susținut că ar avea influență și asupra primarului sat. Elizaveta pe care îl poate convinge să grăbească aprobarea setului de documente fără a crea anumite impedimente la elaborarea și eliberarea certificatul de urbanism și a autorizației de construire.

Astăzi, în urma unor percheziții autorizate, persoana a fost reținută, fiind plasată în izolator pentru 72 de ore, iar cercetările pe caz continuă sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Bălți.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Andreea Bostănică, scăldată în cadouri de zeci de mii de euro. Se laudă că îi intră în conturi 20.000 euro pe săptămână

Artista originară din Republica Moldova, Andreea Bostănică, se află de câteva zile bune într-un scandal de proporții. Publicul, atent la fiecare mișcare pe care o face, se întreabă ce studii sau ce pregătire muzicală are tânăra, iar aici este răspunsul!

Andreea Bostănică obișnuiește, de ceva vreme, să se afișeze în mediul online cu tot felul de cadouri de zeci de mii de euro și nenumărate buchete de flori, fără să dea doi bani pe oamenii care o critică. Ei bine, tânăra a împărțit internetul în două: mai exact cei care îi iau apărarea și apreciază stilul său de viață și „răutăcioșii”, care sunt convinși că este sponsorizată de un bărbat potent din punct de vedere financiar, scrie perfecte.ro.

Comentariile agresive, criticile și injuriile curg în secțiunea de comentarii de la fiecare postare pe care o face, dar ea rămâne indiferentă și continuă să se afișeze înconjurată de obiecte de lux, convinsă că a muncit foarte mult pentru ceea ce are. Reamintim că Andreea Bostănică a fost surprinsă în compania unui milionar din Dubai, lăudându-se în același timp că face, pe săptămână, cât nu fac oamenii de rând într-un an.

„Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu.

Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în 3 luni de muncă”, spunea, mândră, Andreea Bostanică.

Andreea Bostănică a urmat cursurile Liceului Teoretic Dragoș Vodă din Stăuceni, Chișinău, la profilul umanist, iar la examenul maturității a luat note mult mai mici față de ceea ce spunea ea în mediul online. Potrivit ance.gov.md, citat de fanatik.ro, tânăra a obținut, la limba și literatura română, nota 5.

La engleză a luat 6, la istoria românilor și universală a primit 5, iar la geografie a luat tot 5. Media generală, după probele orale, a fost de 5,88.

Cât despre pregătirea muzicală și actoricească, Andreea Bostănică a spus că este semnată cu o anumită casă de discuri, unde alături de echipa sa își face versurile și clipurile video. Cea mai cunoscută tânără din Republica Moldova a mai spus, de asemenea, că a urmat cursuri de actorie, însă nu a arătat niciodată că acestea ar fi recunoscute în vreun fel.

Mai mult decât atât, „Regina TikTok-ului” a spus, în urmă cu aproape un an, că nu are de gând să se înscrie la facultate, preferând să „facă pauză”

Accident grav la Măgdăcești: Un TIR și un microbuz s-au ciocnit violent

Accident grav la Măgdăcești. Potrivit imaginilor video, trimise la adresa redacției impactul a avut loc între un TIR și un microbuz Ford Transit. La fața locului a intervenit o echipă de descarcerare, scrie unimedia.info.

colaj foto: unimedia.info

Potrivit imaginilor video în preajmă se circulă cu dificultate.

O femeie, dublă câștigătore a premiului de 1 milion de dolari la loto
Articolul anterior
Imagini video de Paște din România, de acum 83 de ani
Articolul următor