Iubire, nu doar de Sărbători! Cum au marcat vedetele noastre Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day de câțiva ani buni a prins contur și în țara noastră. Chiar dacă este o sărbătoare americană, la noi ziua de 14 februarie a devenit o sărbătoare pozitivă fiind transformată într-o ocazie perfectă pentru a celebra și a dărui iubire și a deveni mai buni.

Vedetele de acasă s-au răsfățat și ele, au primit în dar flori, au avut parte de surprize și momente romantice, iar bucuria pe care au simțit-o au împărtășit-o cu admiratorii virtuali, cărora le-au transmis gânduri bune.

Cel mai pasional cuplu al momentului, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ținut să le transmită fanilor lor o urare sinceră de Valentine’s Day.

Cristina Croitoru și soțul ei s-au bucurat de o escapadă plină de adrenalină, în zgârie-norii din Chicago. 

,,Păstrați dragostea pentru voi și savurați-o din plin”, un mesaj semnat de alt cuplu de îndrăgostiți – Constantin Țuțu și Beatrice Petrachi.

Radu Gânsari și Anișoara Loghin au împărtășit un moment de tandrețe ,,în trei”, alături de băiețelul cuplului, Raul.

Olesea Rașcu 

„Fericirea se naște din iubire, iar iubirea se naște chiar din inima omului. (Don Miguel Ruiz)”, a menționat Olesea în descrierea imaginii și a primit o inimă și mesajul ,,Te iubesc” de la soțul său, Valeriu Rașcu .

Trei accidente rutiere, produse pe același segment de drum la Soroca, din cauza ceței

Trei accidente rutiere s-au produs în această dimineață la ieșirea din Rublenița, raionul Soroca.

În jurul orei 9:10, în serviciu de gardă a Inspectoratului de Poliţie Soroca, a parvenit informația telefonică, precum că pe traseul R-14 localitatea Rublenița raionul Soroca au fost produse evenimente rutiere cu implicarea a mai multor unități de transport, scrie știri.md.

Intervenind la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor și factorilor care au favorizat producerea accidentului rutier, preliminar polițiștii din Soroca au constatat că, pe porțiunea de drum de pe traseul R-14 la km 12+600m ieșire din satul Rublenița raionul Soroca, au avut loc mai multe accidente rutiere. 

Cauza ar fi, ignorarea de către conducătorii de vehicule a situației rutiere și anume condiții meteo nefavorabile (ceață), unde partea carosabilă era acoperită cu ghețuș precum și neadoptarea vitezei de circulație la condițiile meteorologice, totodată nerespectarea distanței (spațiului dintre vehicule), fapt care și a dus la producerea accidentelor date.

În primul caz, o femeie, conducând automobilul de marca Lexus (anvelope de vară), a tamponat din spate automobilul VAZ, condus de un bărbat. 

În cel de-al doilea caz, un bărbat, conducând vehiculul de marca Mercedes 412, a tamponat din spate TIR-ul Volvo, condus de un alt bărbat.

În ultimul caz, un bărbat, conducând automobilul de marca Dacia Logan, a tamponat din spate un alt automobil Dacia Logan, condus de un bărbat. 

Nicio persoană implicată în aceste accidente rutiere nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto, fiind supuși testării alcoolscopice, aparatul a arătat că aceștia nu erau în stare de ebrietate. 

Pe aceste cazuri au fost pornite proceduri contravenționale în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

Azi, 8 decembrie, pe trasee, inclusiv în Chișinău, se circulă în condiții de ceață, ceea ce reduce mult din vizibilitate. oamenii legii au venit cu mai multe recomandări.

O femeie din Tiraspol a trăit clipe de coșmar când a găsit cadavrul unui necunoscut în apartamentul fiului

O femeie a găsit cadavrul unui necunoscut în locuința feciorului. S-a întâmplat la Tiraspol, forțele de ordine fiind alertate pe 1 decembrie.

Identitatea persoanei decedate, precum și informațiile despre suspect, au fost stabilite ulterior de anchetatori. Drept urmare, un prieten al proprietarului locuinței a fost reținut.

Într-una din zilele în care stăpânul imobilului a lipsit, amicul lui a invitat persoana în casă. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar drept urmare bănuitul ar lovit victima de mai multe ori în regiunea capului, apoi a părăsit locuința.

Autopsia a stabilit că victima a decedat din cauza rănilor suportate. Suspectul, în vârstă de 51 de ani, a fost anterior condamnat de mai multe ori. Actualmente, acesta se află în arest, scrie realitatea.md.

Un tânăr s-a dat drept femeie și a intrat în în discuție online cu un bărbat, pe care uterior l-a șantajat

Un tânăr de 24 de ani, originar din Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj.

Acesta, prin intermediul unui cont fals de pe o rețea de socializare, dându-se drept femeie, a intrat în discuție cu un bărbat de 55 de ani. După o săptămână de discuție, suspectul l-a convins pe interlocutor să-i expedieze imagini intime cu el.

Ulterior, l-a amenințat că va face publice pozele dacă nu-i achită 300 de euro.

Atunci suspectul s-a întâlnit cu victima și a primit prima tranșă de 100 de euro.
La sfârșitul lunii noiembrie victima a sesizat polițiștii. Suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce primea a doua tranșă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

Rusia: Un nou proces penal împotriva lui Aleksei Navalnîi, ,,pentru a rămâne” încă zece ani în închisoare
Articolul anterior
Moldova, în top 5 țări din lume în care se consumă cel mai mult sushi
Articolul următor