Accident în Chișinău. Un Mercedes s-a izbit într-un microbuz de rută. Doi oameni au fost răniți

Două persoane au ajuns la spital, după ce un Mercedes, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 30 de ani, s-a izbit într-un microbuz cu pasageri. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe șoseaua Hâncești, din cartierul Telecentru al capitalei, relatează deschide.md.

separator
Din imaginile făcute publice pe Facebook de către un martor ocular, se vede că impactul a fost unul destul de violent, în urma căruia ambele vehicole au fost grav avariate și au rămas blocate în intersecție.

În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme.

„La spital a ajuns șoferul microbuzului de pe ruta 108, dar și unul dintre pasagerii săi. S-a stabilit, preliminar, că accidentul ar fi avut loc din cauza nerespectării regulile de circulație la traversare intersecției. Unul dintre cei doi șoferi ar fi trecut la roșu, însă urmează să se stabilească care dintre ei se face vinovat,” a spus ofițerul de presă al Poliției Capitalei.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Află secretele geneticii și ale longevității cu Alexander Koliada și Olga Maslova! Nu rata seminarul BeBetter din 26 octombrie
Articolul anterior
Margarina, chipsurile, popcornul, mezelurile și supele la plic interzise din 2021. Decizie a Comisiei Europene
Articolul următor