Accident la Orhei. Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc

Un tânăr a murit, iar un bărbat a ajuns la spital, după ce o motocicletă s-a izbit într-un automobil. Tragedia a avut loc aseară, în jurul orei 20:30, în apropiere de localitatea Chipirceni, din raionul Orhei.

separator

Ofițerul de presă din cadrul IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat pentru stiri.md:

”Imediat la fața locului polițiștii au stabilit că, la 16 septembrie în jurul orei 20:25 un tânăr cu vârsta de 22 de ani, conducând motocicleta de model Ducatti pe Traseul R-20 ”Orhei-Rezina-Ribnița”, cu direcția spre municipiul Orhei, antrenandu-se într-o manevra de depășire neregulamentară cu ignorarea cerințelor marcajului rutier (linia îngustă) continuă, a ieșit pe banda de circulație cu sens opus, ca urmare ciocnindu-se frontal cu autovehiculul de marca Skoda Fabia, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta de 59 de ani, ce se deplasa regulamentar”, a declarat Băetrău.

Din nefericire, în urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei a decedat la fața locului, iar conducătorul automobilului a fost preluat și transportat la Spitalul Raional Orhei.

Ambilor conducatori le-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă aceștia au consumat băuturi alcoolice.

Poliția cercetează cazul.

Protest în Capitală. Zeci de oameni au investit bani în apartamente noi, dar nu le-au mai văzut
Articolul anterior
Un moldovean cerea bani de la femei, pentru a nu publica fotografii intime cu ele. Schema prin care acționa
Articolul următor
Alte articole interesante