Accident teribil în 5 secunde! 29 de morți după ce un autocar s-a prăbușit într-o râpă în Mexic. Camerele video au surprins ce făcea șoferul

29 de oameni au murit și 19 au fost răniți după ce un autocar s-a prăbușit într-o râpă, în sudul Mexicului. Printre victime este și un copil de un an. Autocarul ducea oameni din capitală către o localitate din sudul țării, relatează Digi24.ro.

Autobuzul s-a prăbușit într-o râpă de 25 de metri, arată imagini postate pe rețele sociale. Ministrul de interne Jesus Romero a declarat că se pare că „lipsa de experiență și oboseala au cauzat accidentul”. El a spus că printre victime este un copil de un an.

14 dintre cei 19 răniți au fost internați la spitalul din orașul Tlaxiaco, iar ceilalți cinci au fost duși cu avionul către Oaxaca, au declarat oficialii.

O filmare care circulă pe rețelele sociale îl arată pe șofer în timp ce se apleacă să ia ceva de jos, din dreapta scaunului. Deși rămâne cu ochii la drum, alunecă și nu mai reușește să redreseze autocarul. Totul se întâmplă în mai puțin de 5 secunde.

Prințul Harry, surprins la plimbare cu fiica sa în vârstă de 2 ani
Articolul anterior
Scandal între cele două mitropolii din țară. Mitropolia Basarabiei acuză Mitropolia Moldovei de dezinformare și falsificarea adevărului
Articolul următor