Adele, dezvăluiri dureroase despre relația cu tatăl ei, care a părăsit-o la trei ani. S-au împăcat înainte ca acesta să moară de cancer

Adele nu a avut o relație grozavă cu tatăl ei, Mark Evans. Solista a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat lui Oprah Winfrey, că a făcut pace cu el cu puțin timp înainte ca acesta să moară de cancer și că i-a fost alături în ultimele lui zile.

Adele a lăcrimat când a vorbit despre cea mai dureroasă relație din viața sa, cea cu tatăl ei, Mark. Acesta a fost absent mare parte din copilăria artistei, ceea ce a avut un impact decisiv asupra legăturilor amoroase din viața ei de adult: „Eu rănesc prima. Nu din răutate, ci ca să mă protejez”.

Tatăl lui Adele a murit de cancer

La doar trei ani, Adele a fost abandonată de tatăl ei alcoolic. Cea mai mare parte a vieții nu a vrut să știe nimic de el, dar s-a împăcat cu acesta cu puțin timp înainte ca Mark Evans să moară de cancer, la doar 57 de ani, în luna mai a acestui an, scrie peroz.ro.

Lipsa totală de prezență și efort din partea tatălui meu… Am înțeles în sfârșit că alcoolul mi l-a luat pe tata de lângă mine. Deodată ce am realizat că trebuie să lucrez la mine, am renunțat la alcool și am început să fac mult sport”, i-a mărturisit Adele lui Oprah.

În trecut, în rarele intervenții publice ale tatălui lui Adele, acesta a recunoscut că a fost un tată „putred”, dând vina pe alcoolismul de care suferea. Acesta a dezvăluit că a căzut în patima alcoolului după despărțirea de mama lui Adele. Mark Evans le-a părăsit pe soția și pe fiica lui când Adele avea numai trei ani. „Beam doi litri de vodcă pe zi și șapte-opt beri. Am băut așa vreme de trei ani. Numai Dumnezeu știe cum am supraviețuit. Cel mai bun lucru pe care am putut să-l fac pentru Adele a fost să nu o las să mă vadă în starea aceea”, spunea Mark Evans, care s-a stins după opt ani de luptă cu cancerul intestinal.

Când se deschide sezonul de vară la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor”

Primăria municipiului Chișinău, Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural vă invită duminică, 19 mai, la deschiderea sezonului de vară la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor”.

Începând cu ora 18:00, puteți participa la un concert grandios cu genericul “Mi-a fost dorul, dor pribeag”, organizat în cinstea lui Ion Aldea Teodorovici, care, în acest an, ar fi împlinit 70 de ani.

În recital:
Cristofor Aldea-Teodorovici
Simona
Orchestra Națională de Cameră

De asemenea, pe scena celui mai mare amfiteatru în aer liber din Republica Moldova, vor fi prezentate lucrări muzicale, care nu au mai răsunat până astăzi!

Doliu uriaș în lumea medei! Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de mireasă, a murit la 94 de ani

Doliu uriaș în lumea medei! Creatoarea de modă Yumi Katsura, considerată un pionier în Japonia în domeniul rochiilor de mireasă şi cunoscută, de asemenea, la nivel internaţional după ce i-a oferit un veşmânt papei Ioan Paul al II-lea, a murit, pe 26 aprilie, la vârsta de 94 de ani, scrie realitatea.net.

Yumi Katsura, al cărei nume real a fost Yumi Yuki, şi-a deschis primul magazin dedicat rochiilor de mireasă în Japonia în anul 1964, după ce studiase la Paris, într-o epocă în care rochiile de mireasă erau purtate doar de 3% dintre mirese, a precizat compania ce îi poartă numele în comunicatul prin care a anunţat decesul creatoarei nipone.

Rochiile de mireasă „sunt de acum purtate de peste 90% dintre femei în ziua căsătoriei lor, iar activităţile sale au avut o influenţă puternică asupra stilului nunţilor dincolo de ţinuta vestimentară”, a adăugat agenţia sa, într-un mesaj transmis pe Instagram, relatează AFP citată de Agerpres.

După debutul ei internaţional la o prezentare de modă organizată la New York în 1981, Yumi Katsura şi-a extins activităţile în peste 30 de ţări, deţinând magazine inclusiv la Roma şi la Paris şi „influenţându-le pe mirese nu doar în Japonia, ci şi în lumea întreagă”, a adăugat agenţia pe care a înfiinţat-o.

În 1993, Yumi Katsura a creat un veşmânt sacerdotal pentru papa Ioan Paul al II-lea, care a necesitat doi ani de muncă, utilizând Hakata-ori, o tehnică de ţesut folosită la confecţionarea chimonourilor.

În acelaşi an, fostul suveran pontif, care a murit în 2005, a purtat acea capă şi acea mitră asortată în timpul slujbei de Paşte, o ceremonie difuzată la televiziune în lumea întreagă.

„Lacrimi au curs pe obrajii mei atunci când am primit cuvintele de mulţumire din partea papei”, a povestit creatoarea de modă japoneză.

Yumi Katsura a organizat peste 200 de defilări de modă pe parcursul cariei sale, îmbinând „tradiţii artistice japoneze şi moda internaţională”, au precizat reprezentanţii agenţiei sale. 

Totul despre probioticele naturale. În ce alimente se găsesc bacteriile vii care ajută organismul

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt probioticele naturale care ajută organismul uman. Invitată în emisiunea „La Măruță” de pe Pro TV, aceasta a explicat ce alimente sunt recomandate pentru a crește numărul de bacterii vii din organism, care ajută la menținerea unui stil de viață sănătos.

Alimentele care conțin bacterii vii, adică tot ce este fermentat, ajută organismul să se mențină sănătos. Din categoria probioticelor naturale, potrivit Mihaelei Bilic, fac parte produse precum lactate, murături, maia, bere, borș și brânzeturi.

„Trebuie să avem o alimentație diversificată are să nu excludă clase mari de alimente”, a precizat medicul nutriționist în emisiunea „La Măruță” realizată de Cătălin Măruță. Aceasta a explicat că fără bacteriile din mâncare nu putem avea un echilibru bacterian la nivel intestinal.

„La murături, borș și bere avem o fermentație lactică care este favorabilă”, a subliniat Mihaela Bilic.

Potrivit acesteia, murăturile sunt cea mai naturală formă de probiotice, cât timp acestea sunt în saramură și nu în oțet. Saramura are la bază fermentație lactică, cea mai sănătoasă pentru organismul uman. În ce alimente se găsesc prebioticele Prebioticele sunt alimente pentru microorganismele din intestin. Prebioticele sunt fibre din plante care ajută bacteriile “bune” să se dezvolte în organism. Prin urmare, sistemul digestiv reușește să funcționeze foarte bine. Alimente în care se găsesc prebiotice:

„Nu întâmplător japonezii mănâncă sushi care înseamnă orez rece cu o bucățică de pește. Își hrănesc cu prebiotice intestinul. Avem la italieni salata de paste. Sunt paste fierte lăsate la răcit și apoi amestecate cu niște legume, cu ton la conservă, cu orice”, a explicat Mihaela Bilic.

De asemenea, medicul nutriționist a precizat că bananele verzi sunt o sursă bună de amidon rece, acesta fiind motivul pentru care medicii pediatrii recomandă consumul de banane verzi atunci când copiii au probleme cu stomacul. „Banana verde. Banana crudă are acest amidon care odată ajuns în instetin le hrănește pe bacteriile bune și echilibrează digestia și trece diareea. Banana foarte bine coaptă este dulce, îngrașă, banana care este verde are amidonul recristalizat”, a explicat Mihaela Bilic.

Dacă vrei și TU să abordezi un stil de viață sănătos, nu o face de capul TĂU! Solicită o consultație gratuită cu un specialist care să te ajute să faci corect pașii. Nu ezita, accesează Centrul Online de Nutriție și Sport al Galinei Tomaț, din orice colț al lumii, pentru a găsi răspuns la orice întrebare și a primi ghidare profesionistă!



O ucraineancă, dată în căutare, a fost prisă în Ceadîr-Lunga
Articolul anterior
Sora lui Meghan Markle e decisă să o dea în judecată pe ducesă: „A făcut totul ca să reducă la tăcere această familie”
Articolul următor