Află care sunt cele mai răzbunătoare zodii

În zodiacul chinezesc există patru zodii cu care mai bine nu ar trebui să te pui. Astfel, unii nativi al acestor zodii sunt cât se poate de răzbunători și aleg cele mai neobișnuite metode pentru a se răfui pe cei care au încercat să-i mintă sau să-i trădeze.

separator

Iată care sunt cele mai răzbunătoare zodii:Scorpion

Pentru nimeni nu este un secret că Scorpionul este una dintre cele mai răzbunătoare zodii. Dacă ai trădat un Scorpion, pregătește-te nu doar să părăsești orașul, ci să ștergi orice urmă de existență a ta. Chiar dacă nu poartă pică pe tine, în gândurile sale de mult timp te-a distrus. În cel mai rău caz, el nu se va opri până când nu îți va distruge tot ce ai.

Pești

Peștii pot părea nepericuloși, însă sensibilitatea lor – e ceea de ce trebuie să te ferești. Să superi sau să jignești un Pește este ușor, însă dacă vei face asta, viața ta e sub semnul întrebării. Persoana născută în zodia Pești nu te va lovi acolo unde te doare cel mai tare, însă îți va purta pică și va folosi orice posibilitate pentru a-ți face rău.

Taur

Supărând un Taur, trebuie să începi să-ți faci griji. Dacă ai enervat un Taur, el va dori să-și regleze conturile cu tine. El va găsi modalități să te facă nefericit. Nu îți va băga un cuțit în spate și nu-ți va purta pică, însă va continua să te tachineze până când te va ierta, dacă asta se va întâmpla vreodată. Oamenii încăpățânați iartă greu.

Fecioara

Fecioara este mai puțin răzbunătoare însă la fel de periculoasă, pentru că nu vei înțelege când ai supărat-o. Răzbunarea Fecioarei se manifestă într-un mod pasiv-agresiv – acum îți este bine alături de ea, însă peste un minut te va urî din tot sufletul. Atenția la detalii, în special în cazul răzbunării – este o metodă sistematică de răzbunare folosită de Fecioară.

Sursa

Andrei Spînu: ,,În următorii trei ani vor apărea mai multe instalații eoliene”

„Încă președintele Maia Sandu a anunțat interesul Republicii Moldova pentru a fi parte acestor proiecte.

Astfel, ca pe termen lung să ne asigurăm suficientă energie electrică”, a declarat Andrei Spînu, vicepremierul Republicii Moldova la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR Moldova.

„Este din punctul meu de vedere regretabil că am mai avut o șansă la începutul independenței, dar care nu s-a materializat. Discuțiile au loc la nivel foarte înalt. Maia Sandu știu că este în discuții permanente pe acest subiect. Noi am continuat să discutăm la nivel tehnic, să vedem care sunt reglementările pe care trebuie să le avem. Colegii de la nucleara electrică au propus ca în perioada următoare să ofere niște burse pentru studenții de la UTM care să meargă în România și să învețe, să preia acea experiență pentru că în R. Moldova nu o avem aproape deloc. Și, încet-încet să ajungem ca să fim pregătiți pentru astfel de proiecte”, a adăugat Spînu.

Totodată, vicepremierul Republicii Moldova a menționat că aceste investiții și tipuri de parteneriate nu se vor întâmpla repede și că este nevoie de acțiuni astăzi pentru a asigura viitoarele generații, țara cu resurse energetice sigure și care să nu mai depindă de anumite voințe politice dăunătoare statului nostru. 

„La începutul verii suntem gata să lansăm licitațiile pentru proiectele mari de resurse regenerabile. Obiectivul nostru este ca până în 2025 să avem minim 30 la sută din energia consumată de țara noastră, să fie produsă din resurse regenerabile. Pasul mare va fi făcut anul acesta, noi vom da avize și schema cea de sprijin din partea statului pentru proiecte mari. Vom ajunge să semnăm contracte de peste 120 de Megawați de producere de energie din resurse regenerabile. În următorii trei ani vom merge pe câmpurile din R. Moldova si vom vedea mai multe instalații eoliene și panouri fotovoltaice,” a mai spus ministrul Infrastrcuturii.

TIR-uri blocate în zăpadă, în Moldova. Salvatorii au intervenit în 11 situații de urgență

Unsprezece autovehicule de tonaj din sudul țării au fost tractate de pompieri și polițiști după ce au rămas blocate.

Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate

Astfel, pe parcursul zilei de azi, 28 ianuarie, 11 tiruri au fost tractate de pompierii și polițiștii din sud, după ce acestea s-au împotmolit în apropiere de punctul de trecere a frontierei Reni – Giuirgiulești.

La fața locului angajații IGSU și IGP au acordat tot sprijinul necesar pentru ca conducătorii de tiruri să-și poată continua drumul. Mai mult, angajații IGSU în comun cu cei de la IGP și IGPF au deblocat traseul spre punctul de frontieră Giurgiulești – Galați pentru ca transportul să nu rămână împotmolit. 

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în Taraclia, unde o ambulanță care venea de la pacient a rămas blocată pe traseu. 

La fața locului au intervenit angajații IGSU, care au reușit să scoată ambulanța din nămeți. 

În acest context IGSU amintește că de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat a fost emisă o avertizare meteo de precipitații, izolat în sud puternice, predominant sub formă de ninsori. 

Astfel salvatorii atenționează oamenii despre riscul consecințelor condițiilor complicate ale vremii.

Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate
Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate
Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate
Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate
Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate
Șoferii de TIR-uri, ajutați de salvatori: 11 camioane au rămas blocate

Un bărbat de 35 de ani a fost bătut și jefuit în propriul apartament din sectorul Ciocana

Un bărbat de 35 de ani a fost bătut și jefuit în propriul apartament din sectorul Ciocana.

Suspecții de 29 și 35 de ani, cunoscuți de-ai victimei, ar fi pătruns în locuinţa bărbatului de 35 de ani, fiind ușa apartamentului descuiată.

Ulterior i-au aplicat victimei mai multe lovituri  în regiunea capului și abdomenului, după care i-au sustras 1.500 de lei.  

La moment bănuiții sunt reținuți pentru 72 de ore. Unul dintre ei a fost judecat anterior pentru infracțiuni similare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Marius David, despre beneficiile spirulinei! Super – alimentul care nu trebuie să lipsească din meniu
Articolul anterior
Designerul Victoria Cocieru, despre experiența nașterii în SUA
Articolul următor