Află care sunt cele mai răzbunătoare zodii

În zodiacul chinezesc există patru zodii cu care mai bine nu ar trebui să te pui. Astfel, unii nativi al acestor zodii sunt cât se poate de răzbunători și aleg cele mai neobișnuite metode pentru a se răfui pe cei care au încercat să-i mintă sau să-i trădeze.

separator

Iată care sunt cele mai răzbunătoare zodii:Scorpion

Pentru nimeni nu este un secret că Scorpionul este una dintre cele mai răzbunătoare zodii. Dacă ai trădat un Scorpion, pregătește-te nu doar să părăsești orașul, ci să ștergi orice urmă de existență a ta. Chiar dacă nu poartă pică pe tine, în gândurile sale de mult timp te-a distrus. În cel mai rău caz, el nu se va opri până când nu îți va distruge tot ce ai.

Pești

Peștii pot părea nepericuloși, însă sensibilitatea lor – e ceea de ce trebuie să te ferești. Să superi sau să jignești un Pește este ușor, însă dacă vei face asta, viața ta e sub semnul întrebării. Persoana născută în zodia Pești nu te va lovi acolo unde te doare cel mai tare, însă îți va purta pică și va folosi orice posibilitate pentru a-ți face rău.

Taur

Supărând un Taur, trebuie să începi să-ți faci griji. Dacă ai enervat un Taur, el va dori să-și regleze conturile cu tine. El va găsi modalități să te facă nefericit. Nu îți va băga un cuțit în spate și nu-ți va purta pică, însă va continua să te tachineze până când te va ierta, dacă asta se va întâmpla vreodată. Oamenii încăpățânați iartă greu.

Fecioara

Fecioara este mai puțin răzbunătoare însă la fel de periculoasă, pentru că nu vei înțelege când ai supărat-o. Răzbunarea Fecioarei se manifestă într-un mod pasiv-agresiv – acum îți este bine alături de ea, însă peste un minut te va urî din tot sufletul. Atenția la detalii, în special în cazul răzbunării – este o metodă sistematică de răzbunare folosită de Fecioară.

Sursa

Marius David, despre beneficiile spirulinei! Super – alimentul care nu trebuie să lipsească din meniu
Articolul anterior
Designerul Victoria Cocieru, despre experiența nașterii în SUA
Articolul următor
Alte articole interesante