Află ce tradiție respectă Irina Tarasiuc de Revelion!

Anul ce vine pentru Irina Tarasiuc poate fi numit cel mai deosebit, deoarece va fi petrecut alături de fetița care va veni pe lume.

separator

“Așteptarea unui astfel de cadou este foarte emoțională. În ultimii 3 ani împreună cu Serghei, întâmpinam anul nou la lucru. Anul acesta însă planificăm să-l petrecem acasă, împreună cu cei mai buni prieteni. Anume de această atmosferă aveam cea mai mare nevoie. De mică în familie avem o tradiție, când se face ora 12 noaptea ne punem câte o dorință pe care o scrim pe o foaie și îi dăm foc. Iar cenușa obținută o aruncăm în paharul cu șampanie și suntem siguri că ea se va împlini. “, a menționat Irina pentru unica.md.

Iar după sărbătorile de iarnă și nașterea fetiței, Irina planifică să lanseze videoclipul la piesa “De mână”. Cântăreața spune că acesta s-a primit foarte sentimental, cu multă dragoste și pasiune. Și deși filmările au avut loc când era însărcinată în 6 luni, acest lucru nu a încurcat-o. Piesa a fost scrisă de Sergei, soțul cântăreței, și ei afirmă că acesta poate fi un imn familial.

Aromaterapia – un mod natural de a restabili sănătatea ta!
Articolul anterior
GANGNAM STYLE face VICTIME: un bărbat a MURIT încercând să-l danseze
Articolul următor
Alte articole interesante