AGAPE International Coaching Conference 2018 – pe 4 octombrie, capitala mondială a coaching-ului se va muta la Iași!

Traineri, coachi profesioniști și lideri în afaceri, vă comunicăm o veste extraordinară! Pe 4 octombrie 2018, capitala mondială a coaching-ului se va muta la Iasi! Aflați cele mai inovatoare aspecte din domeniul coaching-ului, ce puteți învăța și aplica din asta, la Conferinta Internațională de Coaching de pe 4 octombrie, la Trainingul de Coaching Transformațional din 1-3 octombrie și la Supervizarea în coaching, pe 5-6 octombrie. Sunt evenimente de neratat!

separator

Traineri și mentori de clasă mondială se reunesc pentru a împărtăși înțelepciunea și experiența lor – e vorba despre cea mai importantă conferință de coaching din România.Speakeri notorii din 7 țări vor dezvălui experiențele și cunoștințele personale din domeniul coaching-ului. Potrivit organizatorilor, veți avea oportunitatea să participați la prima ediție a Conferinței Internaționale de Coaching din Iași, România, și să luați parte la unele dintre cele mai interesante workshop-uri și training-uri.

În calitate de keynote speakeri vor evolua:

Tracy Sinclair, PCC, UK – ICF Global Chair, 2018
Hilary Oliver – PCC UK – ICF Global Chair, 2017
Dr. Lilia Dicu, MCC, Romania
Dr. Ben Koh, MCC, Singapore
Dalia Nakar, MA, MCC, Israel
Alain Cardon, MCC, France

De asemenea, veți avea ocazia să participați la workshop-uri și evenimente legate de coaching, inclusiv programe de certificare a trainerilor și supervizarea în coaching.

AGAPE International Coaching Conference va avea loc pe data de 4 octombrie 2018, între 09:00 – 18:30, la Motel Bucium, Şoseaua Iaşi – Vaslui Km. 12.

Pentru a afla toate detaliile, accesați link-ul următor: https://agape-conferences.org  și pagina de facebook a evenimentului.

Important! Pentru cititorii Unica.md sunt oferite bilete cu reducere de 20%. Pentru a obține reducerea, la procurare trebuie de comunicat sau introdus codul promoțional „unica.md’.

Biletele se pot achiziționa online.

27 de medicamente noi au apărut pe piața farmaceutică din Moldova
Articolul anterior
Un tânăr din Chișinău a cucerit-o pe Irina Rimes la ,,Vocea României”. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante