Ajută inima unui erou să mai bată!

Valeriu Mițul, în timpul războiului de pe Nistru nu a ezitat să-și pună propria ființă în slujba năzuințelor de libertate, apărând țara cu demnitate și credință. Ulterior, în perioada a doua mandate de primar a satului Corjova, dăruindu-și forțele și energia, a reușit să implementeze proiecte importante pentru cetățenii din comunitate, chiar dacă a fost de nenumărate ori reținut și maltrat de milițienii transnistrieni pentru atitudine, curaj și faptul că nu le-a permis sa smulgă tricolorul arborat in locurile publice.

separator
Astfel, suferințele, durerile si bolile, acumulate pe parcursul anilor, i-au zdruncinat sanatatea si i-au slabit foarte mult inima. Intervenția chirurgicală avută la inimă nu i-a revigorat sănătatea. Medicii văd soluționarea problemelor de sănătate doar prin efectuarea unui transplant de inimă care costă cel puțin 100.000 de euro.

Rugăm și îndemnăm pe toți cei care nu sunt indiferenți față de acest Om de un curaj excepțional, cavaler al ordinului “Credința Patriei” clasa I, care a luptat și luptă pentru integritatea țării noastre, tatăl a doi copii, să contribuie la colectarea banilor respectivi pentru a-i salva viața.

Veleriu Mițu este de o omenie și modestie remarcabilă, de aceea ne-a fost greu să-l convingem să publicăm acest mesaj. Considerăm, însă, că eroii țării trebuie prețuiți și susținuți, atunci când au nevoie de ajutor. De aceea, vă îndemnăm să punem mână de la mână și să ajutăm o inimă de erou să mai bată!

Rechizitele bancare: (transfer în lei, euro, dolari)

MDL:
Banca beneficiară: BC „Moldova Agroindbank” SA, SWIFT: AGRNMD2X
Numele beneficiarului: Mitul Valeriu

IBAN: MD96AG000000022591776288

USD:
Banca corespondentă: The Bank of New York, Mellon; SWIFT: IRVTUS3N

Deutsche Bank Trust Company Americas, New York, USA; SWIFT: BKTRUS33

Banca beneficiara: BC „Moldova Agroindbank” SA; SWIFT: AGRNMD2X
Numele beneficiarului: Mitul Valeriu

IBAN: MD52AG000000022253668157

EUR:
Banca corespondentă: Raiffeisen Bank International AG Viena, Austria; SWIFT: RZBAATWW
Banca beneficiara: BC „Moldova Agroindbank” SA; SWIFT: AGRNMD2X
Numele beneficiarului: Mitul Valeriu

IBAN: MD95AG000000022253668159

Mădălina Lungu, eleva Studioului Artistic ,,Rodica Roșioru”, este câștigătoarea Festivalului Internațional de Muzică și Dans „Neghinița”, desfășurat în Bacău, România!
Articolul anterior
Gabriel Nebunu, mesaj emoționant pentru mămuca Maria!
Articolul următor
Alte articole interesante