Ajutor pentru profesoara de la USM care luptă cu cancerul!

Tamara Matei, profesoara de engleză de la Universitatea de Stat din Moldova, are doar 55 de ani și luptă cu cancerul. Timp de 36 de ani, profesoara s-a dedicat instruirii tinerelor generații, însă acum are nevoie de ajutor și speră că oamenii de bună credință o vor ajuta să învingă boala.

separator

Acum 4 ani, Tamara Matei a fost diagnosticată cu cancer ovarian, una dintre cele mai agresive forme de cancer. Tratamentele au fost intense, atât aici în Moldova, cât și în Turcia: operații complicate, recidive, zeci de chimioterapii și radioterapie.

,,Mi-am schimbat modul de alimentație și de viață la 180 grade și fiecare zi în plus este o mică victorie a mea. Acum, boala a revenit mai agresiv, cu metastaze multiple. Fac chimioterapie în Moldova și va fi necesară și radioterapia care se efectuează doar peste hotarele țării.

Acești ani au fost epuizanți financiar pentru mine și familia mea. Am vândut apartamentul și toate rudele ne-au ajutat cu tot ce au putut. Acum speranța mea de viață depinde de bunăvoința oamenilor. Iubesc mult viața, iubesc mult ceea ce fac, instruirea studenților și aș vrea să pot să mai ofer din dedicarea mea și în continuare.

Fiecare ajutor este important, oricât de mic. Vă mulțumesc și mă închin în fața voastră!”, scrie profesoara Tamara Matei.

Cei care binevoiesc să ofere ajutor, sunt rugați să doneze pe caritate.md.

O șoferiță beată la volan, reținută de oamenii legii. Video
Articolul anterior
Cum au fost răsfățate vedetele de acasă de Ziua Femeii?
Articolul următor
Alte articole interesante