Alexei Leahu își ghidează din ceruri prietenii

21888_100489413471720_758818515_nFilantropul și interpretul Alexei Leahu a plecat prea devreme dintre noi, lăsând prietenii îndurerați și un gând nesfârșit. A ajutat în nenumărate rânduri copilașii bolnavi de leucemie și mai avea multe idei în această direcție. Dar cum, boala i-a încurcat planurile, prietenii sunt cei care vor să-i ducă gândurile la bun sfârșit.

separator

”După ce am finalizat lucrul la CD-ul lui Alexei Leahu „De departe”,  el gândea în glas cum ar face public acest CD. Voia să-l distribuie prin reţele de magazine, dar până la urmă a luat decizia să facem o serie de concerte – „Ajută viaţa să învingă” – în timpul cărora se vor vinde discurile şi banii vor fi distribuiţi întru ajutorul copiilor bolnavi de leucemie”, își amintește prietenul interpretului,Viorel Burlacu.

181272_386815368091117_1145525724_nAstfel, îndrumați de gândul prietenului lor, Viorel Burlacu, Valy Boghean, Oleg Baraliuc, Radmila Popovici, Igor Şarov și alți colegi și prieteni de-ai filantropului, organizează mâine, 7 iunie, un concert caritabil cu titlul „Ajută viaţa să învingă”.

Concertul trebuia inițial să aibă loc pe data de 22 mai, când Alexei Leahu ar fi împlinit 40 zile de la plecarea sa în lumea celor drepți, dar din cauza unor detalii neprevăzute concertul a fost transferat pentru luna iunie.

Special pentru  acest concert vine la Chișinău omul de televiziune din România –Cristian Tabără, care va prezenta spectacolul absolut gratis.

Biletele pentru concert costă 100-150 de lei, iar CD-ul 100 de lei. Banii adunați vor fi donați copiilor, care își petrec copilăria luptând cu cea mai nemiloasa boală – leucemia.

Natalia Bodiu

Cauzele alcoolismului feminin: pierderea atractivității, insatisfacția sexuală și problemele de familie
Articolul anterior
Bronzul sănătos are prioritate!
Articolul următor
Alte articole interesante