Bronzul sănătos are prioritate!

Bronzul este privit de mulți ca un semn de sănătate, însă unii oameni preferă să ignore atenționările, deoarece bronzul îi face să arate și să se simtă bine, așa că încearcă să profite de zilele însorite, expun

separator
ându-se pentru mult timp razelor solare.

bronz-natural

De ce lumina solară este importantă?

Energia solară a fost esențială pentru evoluția vieții pe pământ, furnizând lumina vizibilă pentru fotosinteză. Radiația infraroșu ne-a oferit căldura pentru a putea trăi, iar lumina vizibilă este acea parte a spectrului pe care ochii noștri o pot vedea și care ne determină ritmul zilei.

imagesCum influențează radiația infraroșu (UV) asupra pielii?

Componența UV din cadrul radiației solare este formată din raze cu lungime de undă cuprinse între 100 și 400 de nanometri(nm). Ele sunt divizate în trei categorii:

– UVC (100-290 nm) este complet eliminat de către stratul de ozon și nu ajunge pe suprafața Terrei.

– UVB(290-320nm) reprezintă aproximativ 5% din radiația UV totală din amiaza unei zile de caniculă, dar este responsabilă de 80 până la 90 la sută din arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și cancer de piele.

– UVA(320-400nm) reprezintă aproximativ 95% din radiația UV totală din amiaza unei zile, dar este responsabilă de doar 10 până la 20 la sută din leziunile de piele datorate radiației UV; are un rol important în dezvoltarea unor afecțiuni specifice pielii, cea mai comună fiind erupția polimorfă la lumină, popular numită și bășicuțe de spuzeală.

Cum să alegem un produs de protecție?

Când alegi un produs, selectează-l pe acela care are în primul rând:

 • factor de protecție mare SPF(15-50+)
 • este rezistent la apă
 • ușor de aplicat
 • are miros acceptabil
 • absența parfumurilor (anumite personane pot fi alergice)
 • are o senzație plăcută la atingere
 • aspect plăcut

Soluția este la îndemâna ta!

Noua linie de produse Juliette Armand, destinate protecției solare SUNFILM, a fost concepută să întrunească cerințele contemporane pentru creșterea eficienței protecției solare, dar în același timp, să ofere un scut inovativ antioxidant.

Produsele conțin filter UVA,UVB și factori care înhibă apariția fotoelastozei.

550388_295338457248187_509143500_nFace Cream SPF50 – 55ml

Această cremă este ideală atât pentru protecția solară, cât și pentru prevenirea îmbătrânirii pielii. Este un complex fotoprotector, asociat cu o formă de aplicare optimizată, stabilă şi eficientă în timp, pentru a oferi cea mai bună protecţie împotriva razelor UVB şi UVA. Conține filtre protectoare, vitamina E, aloe vera, D-Panthenol, mimosa și ceai verde. Potrivită pentru orice ten, crema  dată are proprietăți calmante și anti-iritante.

12894_295340837247949_156241254_nAfter SUN BODY Cream – 200ml

Laptele pentru față și corp “After SUN BODY”, are un efect de calmare imediată cu proprietăţi reparatoare și de hidratare a pielii sensibile agresate prin expunerea la soare. Este bogat în elemente hidratante ca: aloe vera, centella asiatică, ulei din germeni de grâu, gălbenele, panthenol, bisabolol și proteine din soia. De asemenea, acest produs este cunoscut publicului larg deoarece are un efect răcoros, hidratează și calmează pielea. Dacă ai stat prea mult la soare și ai senzaţii de caldură, pete roşii, furnicături sau pentru pielea deshidratată, “After SUN BODY” este ceea ce-ți trebuie.

 409369_295338813914818_156320683_nFACE GEL SPF30 – 55ml

Gelul cu factor de protecție solară SPF 30, de culoarea pielii, este produsul perfect care îți asigură o protecţie optimă şi durabilă. Special conceput pentru faţă, gelul cu textura sa lejeră, invizibilă şi non grasă se întinde uşor şi se absoarbe rapid în piele. După aplicarea lui, în zonele unde se secretă o cantitate pre mare de sebum, pielea rămâne mată și curată.

De știut:

Protecția solară, combinată cu protecția antioxidantă, face ca linia SUNFILM să fie mai eficientă pentru cele mai exigente situații:

 • Picture_7tenuri fotosensibile;
 • peelinguri chimice;
 • prevenirea petelor acneice;
 • expunerea la soare în lunile de vară (combinația razelor ultraviolet, apă sărată și vânt;
 • sporturi nautice;
 • alte situații de expunere prelungită la soare, datorate condițiilor de lucru etc.

Reține: tratamentele SUNFILM, după fiecare expunere la soare rehidratează şi calmează pielea. Conține filtre protectoare pentru UVA și UVB. În plus sunt recomandate și copiilor.

juliette-armand-logoVictorialuci & Stil SRL
Importator oficial in RM
Moscovei 6, etajul 3
(022)310308
060181810
juliettearmand@gmail.com

Alexei Leahu își ghidează din ceruri prietenii
Articolul anterior
Povestea bacteriilor „bune” sau cum tratezi copilul de diaree acută
Articolul următor
Alte articole interesante