Aliona Triboi a transmis un mesaj usturător non-valorilor din scena de acasă!

Aliona Triboi a transmis un mesaj usturător non-valorilor din scena de acasă!Să înțelegem că acest mesaj este adresat unor vedete care au cântat azi în PMAN, la Festivalul lui Bachus? Nici măcar n-a apucat să ajungă acasă, ca să culeagă textul la calculator. Interpreta Aliona Triboi nu s-a obosit să le transmită ”parveniților” din showbiz un salut plin de indignare: 

separator

”Oameni buni a țării noastre, ierta-tă să-mi fie îndrăzneala dar sunt de-a dreptul șocată de nivelul unor așa numiți artiști din R.M.,nu toți, desigur. Am urmărit și la evenimentele din august care au fost organizate in Piata Marii Adunari Nationale foarte atent concertele dar si in aceasta zi …ce sa zic? Felicitari Artistilor care fac meseria asta cu demnitate si respect pentru public si plecaciuni pentru ca depun efort sa se prezinte onorabil!!!! bravo dragi colegi, mult succes inainte!!!!Mare Rusine pentru cei care doar poarta denumirea de „artist” dintr-un motiv sau altul fara ca macar sa se oboseasca sa invete sa cante ….nu mai zic de tinuta scenica , ca nu are rost, atata timp cat si regizorii acestor concerte invita persoane care au nimerit absolut intamplator in aceasta meserie,dintr-un motiv sau altul si in loc sa luptam cu non valorile si sa le promovam pe cele care au ce spune invitam continuam sa promovam oamenii care nu stiu de ce au iesit in scena si ce au de spus…mi se pare absolut penibil !!! Imi cer scuze inca o data daca cineva s-a regasit in cea de a doua categorie de „oameni publici” si nu ii convine. Aliona Triboi a transmis un mesaj usturător non-valorilor din scena de acasă!

P.S. Nimic personal , e doar o constatare!!! Felicitari artistilor care muncesc la prestatia lor scenca !!!!
Jos palaria pentru Artistii adevarati!!!!”

Spitalele din România se pregătesc de război. Anunțul lui Raed Arafat

”Dacă UPU-rile sau dacă în spitalele civile, în caz de conflict, vom primi pacienţi, este normal. Toată Europa, toată lumea vede acest lucru, că militarii, dacă sunt răniţi, vor ajunge la un moment în spitalele civile. Nicio ţară n-are spitale militare cu toate specialităţile care să acopere nevoia militarilor. Aşa că orice spital civil va ajunge în final să primească, posibil, răniţi, militari sau civili”, a spus şeful DSU, scrie realitatea.ro

România și celelalte state membre NATO își pregătesc sistemele sanitare în caz de război. În eventualitatea unui conflict militar, orice spital civil va putea să primească soldați răniți pe front.

”Se lucrează peste tot pentru pregătirea sistemelor sanitare din ţările membre NATO pentru a face faţă unei eventuale situaţii de conflict. Chiar dacă toată lumea spune că acest lucru este foarte puţin probabil şi că nu trebuie să ne speriem, da, aşa este, dar a fi pregătit este un lucru obligatoriu. Şi anul trecut, nu este niciun secret că s-a ţinut la NATO o întâlnire a grupului întrunit de sănătate, care este un grup pe care am onoare să-l coordonez de câţiva ani”, a spus Arafat. 

Țara noastră își face stocuri și pentru protecție nucleară. Raed Arafat a declarat că la nivelul instituției pe care o conduce are un proiect de 96,5 milioane euro pentru crearea unui stoc medical, de detecție și de monitorizare pe parte chimică, biologică și radio-nucleară.

”Că vin din altă ţară, că vin din ţară, dacă vin din cauza unui conflict sau vin din cauza unei catastrofe, oricum trebuie să fim pregătiţi. Deci pot să spun că mai avem încă, dar creştem, creştem la stocuri, la pregătire, la materiale sanitare. Recent am luat un proiect de 96,5 milioane euro pentru crearea unui stoc medical şi de detecţie şi de monitorizare pe partea de chimic, biologic şi radio-nuclear. Un stoc pe care noi îl creăm în România în numele Uniunii Europene şi sunt alte ţări similare nouă care au luat astfel de sume ca să facă aceleaşi lucru. Astea toate cresc nivelul de pregătire”, mai spune Arafat. 

În ședința CSAT T de săptămâna trecută s-a decis ca toate unitățile medicale să fie pregătite pentru un eventual război. 

Andrei și Ella Chistol, la un pas de divorț

Andrei și Ella Chistol, doi bloggeri celebri în Republica Moldova, au ajuns la un pas de divorț, din cauza distanței dintre ei, scrie evz.ro.

 Ella Chistol și soțul său, Andrei Chistol, au fost la un pas de a divorța, în primăvara anului 2022.

De ce era să se destrame familia Chistol

Cei doi influenceri au avut mai multe discuții pe acest subiect, însă au decis să facă o schimbare majoră și să-și păstreze familia. Andrei Chistol a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu cu Dorin Galben.

El a relatat că, în perioada cât a muncit în Rusia, relația lor s-a răcit din cauza distanței. Și, deși aveau doi copii, au ajuns în pragul divorțului, pentru că Ella nu a vrut să meargă după el în Rusia, pentru că deja avea succes pe Instagram.

Așa că au ajuns la discuții foarte dure. „Spune-mi în față, este un bărbat de care m-am îndrăgostit. Ochii care nu se văd se uită, cum spune toată lumea. Până aici a mers, facem divorțul ca doi oameni educați”, i-a spus vloggerul soției sale, la un moment dat.

Cel mai tensionat moment

„Ultima picătură a fost când am întrebat-o pe Mihaela: „Tu pentru mine ești gata să lași totul și să vii în Rusia?” Pentru că am tot discutat. Ea mi-a răspuns: „Nu”. Atunci am înțeles că nu am pentru ce sta acolo. Aici chiar a fost momentul când noi eram la un pas de divorț”, a mai povestiti Andrei Chistol.

Ella Chistol îl chema acasă, dar el nu era hotărât să facă un astfel de pas, pentru că nu știa ce să facă în Republica Moldova. „Eu nu acceptam. Îmi spunea: „Vino acasă, ajunge, ne vom descurca și aici, vom face ceva”. Dar eu mă gândeam ce să fac aici, de ce să mă apuc. Eu aici deja am fost și nu am văzut potențial, l-am găsit acolo, deja îmi câștig banul, m-am realizat și îmi era greu să mă desprind. Încercam să pun presiune pe ea să vină”, a mai dezvăluit Andrei Chistol.

Andrei și Ella Chistol, pregătiri de divorț

„Am ajuns până la momentul că mi-am pierdut încrederea. Nu a fost niciodată să nu am încredere în Mihaela sau să mă gândesc că ar putea cumva să apară un bărbat în viața ei. Dar atunci m-am gândit că acesta e motivul. Când am ajuns să fim pe vârf de ac, am întrebat-o direct dacă și-a găsit pe cineva.

I-am spus: „Avem doi copii, va trebui oricum să menținem o relație. Spune-mi în față, „este un bărbat de care m-am îndrăgostit”. Ochii care nu se văd se uită, cum spune toată lumea. Până aici a mers, facem divorțul ca doi oameni educați și rămânem să creștem copiii mai departe„. Ea mi-a răspuns: „Nu, la ce te gândești? Exclude, nu există așa ceva”. Atunci am întrebat-o care e motivul, și ea mi-a spus că e vorba despre popularitate, deja avea banii personali”.

„Noi am ajuns până la discuția despre divorț, că este posibil să divorțăm, dar voiam să înțeleg întâi motivul. Dacă motivul divorțului va fi distanța și faptul că eu nu vreau să mă întorc acasă sau ea nu vrea să vină, va fi absurd. Două persoane care s-au căsătorit din dragoste, am construit o relație de ani de zile, 7 ani până la căsătorie și alți 7 în Rusia. Am zis că e absurd, având și doi copii”, a mai povestit Andrei Chistol.

Două românce, printre victimele incediului devastator din Valencia. Bilanțul a crescut la 10 morți

Două românce care locuiau în blocul din Valencia unde a izbucnit incendiul de proporții sunt de negăsit. Ministerul de Externe afirmă că autorităţile locale nu au confirmat până în prezent existenţa unor cetăţeni români printre persoanele dispărute.

Administratorul blocului din Valencia, Adriana Banu, a declarat pentru presa din România, că două românce locuiau în imobilul respectiv. 

„Am confirmat informaţia că în bloc erau două românce, în apartamentul numărul 95. Erau de aproape 2 ani, chiar deasupra apartamentului unde s-a generat incendiul. O tânără, o adolescentă, între 15 şi 18 ani, şi mama ei. Au confirmat 10 cadavre şi dacă se confirmă situaţia ar fi ele, dar deocamdată nu putem să stabilim că e o certitudine atâta timp cât trebuie să ţineţi cont că sunt nişte cadavre care au fost total calcinate şi atunci, ca să le identifice, o să mai întârzie. Portarul nu ne-a zis, în principiu, nu că erau în casă, ci că stau în apartamentul ăla, dar nu ştim dacă erau în casă. Cert nu ştim lucrul ăsta”, a afirmat Adriana Banu. 

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat duminică seară că nu sunt cetăţeni români printre persoanele dispărute în incendiul din Valencia. 

“Reprezentanţii oficiului consular au întreprins în regim de urgenţă demersuri pe lângă autorităţile spaniole competente în vederea verificării informaţiilor cu privire la dispariţia a doi cetăţeni români. MAE precizează că, până la acest moment, autorităţile locale nu au confirmat existenţa unor cetăţeni români printre persoanele dispărute”, conform instituţiei.

MAE mai informează că, la nivelul oficiului consular, a fost primită o solicitare de asistenţă consulară din partea unei familii de cetăţeni români care locuia în clădirea afectată, în vederea eliberării unor noi documente de identitate, întrucât documentele vechi au fost distruse în incendiu.

”Reprezentanţii oficiului consular continuă dialogul cu autorităţile spaniole competente şi vor acorda asistenţă consulară, conform competenţelor legale”, au transmis reprezentanţii MAE 

Un incendiu de proporţii a cuprins, joi, o clădire de 14 etaje din cartierul Campanar din Valencia. Potrivit unui bilanţ încă provizoriu, zece persoane au murit şi până la 15 ar fi dispărute. În timpul incendiului, care s-a propagat extrem de rapid, ajutat de vântul puternic, mai multe persoane au rămas blocate pe balcoane încercând să scape din focul care ar fi izbucnit la etajul şapte şi în circa jumătate de oră a cuprins întreaga clădire.

Video. Dan Bălan cântă la acordeon!
Articolul anterior
Te doare în timpul sexului?
Articolul următor