Ambasadorul UE la Chișinău, mesaj de condoleanțe după atacul de la aeroport

Ambasadorul UE la Chișinău, Janis Mazeiks, a transmis un mesaj de condoleanțe în urma atacului armat produs ieri la Aeroportul Internațional Chișinău care s-a soldat cu doi morți.

TRM - Janis Mazeiks: "If there is no progress or regression, the accession  process could be stopped, or even reversed" (VIDEO)

„Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor în urma tragerii de focuri de ieri de la aeroportul din Chișinău.

Aducem cuvinte de laudă autoritățile din Republica Moldova pentru reacția rapidă și comunicarea imediată cu privire la natura atacului, menținând toți în siguranță”, a transmis Janis Mazeiks pe contul de Twitter.

Precizăm că două persoane – un polițist de frontieră și un angajat din securitatea aeroportuară au murit ieri după ce au fost împușcate de un cetățean străin, căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul țării. O altă persoană – pasager – a fost rănită și se află în îngrijirea medicilor.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în vizită oficială la Bruxelles. Se va întâlni cu Președintele Parlamentului European și cu doi comisari europeni
Articolul anterior
Germania a inaugurat cel mai lung pod pietonal suspendat din Europa! Podul denumit ,,Calea către stele”, deschis publicului
Articolul următor