Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului

Șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului. Oficialul s-a adresat perfect în două limbi: română și rusă.

,,În pofida tuturor dificultăților din acest an, cu pași grăbiți ne apropiem de anul nou – prilej de a vă dori sănătate, pace, voie bună și prosperitate”. Ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko, și întreaga Delegație UE în Republica Moldova ne urează Sărbători Fericite!

„Perioada de Crăciun ne oferă timp să luăm o pauză de la rutina zilnică și, în același timp, să sărbătorim. De asemenea, să nu uităm ce sărbătorim – bucuria că Dumnezeu Şi-a trimis Fiul în lume. În ciuda provocărilor pe care le-am trăit până acum, să sărbătorim acest eveniment și să păstrăm vie spiritualitatea.

În timpul acestei perioade festive a dăruirii să fim cu toții mai responsabili respectând distanța socială și purtând măști de protecție pentru a ocroti persoanele dragi. Să fim uniți în spiritul tradițiilor în ciuda distanței”, a spus Peter Michalko. Mai jos, puteți urmări mesajul Ambasadorului, adresat în două limbi: rusă și română.

Mesaj în limba rusă:

Mesaj în limba română:

Viața grea și plină de necazuri a unui profesor moldovean emerit care trăiește cu o pensie de 1.800 lei
Articolul anterior
Victor Gaiciuc ar putea fi prim-ministrul interimar de la 1 ianuarie 2021
Articolul următor
Alte articole interesante