Ana Cernicova și Amelia Uzun: ,,Avem grijă de un cuplu de bunici de la noi din scară, pe care îî aprovizionăm cu produse alimentare și medicamente”

În regimul de auto-izolare la domiciliu poți face o mulțime de lucruri și poți organiza timpul familiei tale așa încât să te bucuri de activități cu spor, să-i ajuți pe cei din jur și să îți protejezi familia respectând totodată regulile de combatere a răspândirii virusului.

separator

Carantina nu înseamnă nicidecum timp pierdut, monotonie sau stres. În video-ul de mai jos, vezi ce fac Ana Cernicova și Amelia Uzun, în carantină. Inspiră-te din exemplul pozitiv și nu uita ,,Stai acasă!”

Amelia: ,,Noi suntem în carantină, nu în vacanță. Mulțumim din suflet medicilor care își pun viața în pericol pentru noi”.
Ana: ,,Dragii noștri, noi trebuie să stăm acasă pentru a opri acest virus. Haideți cu toții să respectăm regulile elementare pentru a ne proteja familia și pe cei din jur, iar unicul lucru care ni se cere este să stăm acasă și este atât de simplu: Stați acasă!” 

 

Covid-19 în Moldova: 33 de pacienți sunt în stare gravă
Articolul anterior
Mesajul unui medic de la Spitalul Clinic Republican, infectat cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante