Andreea Ibacka a vorbit despre problemele în relația cu Cabral

Andreea Ibacka formează un cuplu cu Cabral, iar împreună au doi copii minunați, Namiko și Tiago. Actrița reușește să își facă timp atât pentru copiii săi, cât și pentru proiectele televizate. Cu toate astea, recunoaște că relația cu soțul ei nu este întotdeauna roz, scrie viva.ro.

Andreea Ibacka se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta este căsătorită cu Cabral Ibacka, iar împreună au doi copii minunați. Recent, actrița a vorvbit despre problemele din căsnicia cu prezentatorul tv.

Povestea de iubire dintre Andreea și Cabral Ibacka a început în 2007, când s-au cunoscut la filmările serialului Inimă de Țigan. Andreea era studentă la Finanțe-Bănci, iar visul ei era să devină o mare actrță. Relația lor a devenit mai puternică după ce a venit pe lume fiica lor, Namiko.

Andreea Ibacka a vorbit despre problemele în relația cu Cabral

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o carieră de succes, dar și o familie minunată. Andreea i-a dăruit prezentatorului tv doi copii minunați, pe Namiko și Tiago. Recent, actrița a vorbit despre problemele din căsncia cu prezentatorul TV. Aceasta recunoaște că sunt momente în care zilele ei sunt extrem de dificile. Andreea a mărturisit că ea și Cabral au întâmpinat probleme când s-au căsătorit, iar cea mai mare schimbare a avut loc după venirea pe lumea a copiilor lor.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: ‘Așa, soție ca a mea nu mai are nimenea!…Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă…’, a spus Andreea Ibacka pentru unica.ro.

Andreea Ibacka: „Îmi doresc să mă bucur de familie mai mult”

Andreea Ibacka are o carieră de succes și are numeroase proiecte televizate. Cu toate astea, actrița își dorește să petreacă mai mult timp alături de soțul și copii ei. De asemenea, vedeta vrea să își viziteze mai des părinții și bunicii.

„Îmi doresc să mă bucur de familie mai mult și, uite, mă refer inclusiv la cea de-a patra generație pe care o am alături de mine pentru că încă am bunici. Și mi-aș dori să pot să ajung mai des pe la ei, să avem mai multe poze, mai multe filmări, mai multe experiențe împreună încă, alături de strănepoții lor, desigur, pentru că totul se învârte în jurul strănepoților acum.’, a mai spus actrița.

Care este cel mai mare regret din viața Andreei Ibacka

Andreea își aduce aminte de copilărie, dar și de momentele în care își dorea să crească cât mai repede. Actrița își dorește ca fiica sa să bucure mai mult de copilărie si să aibă parte de momente frumoase alături de alți copii.

Mi-am dorit să cresc foarte repede! Mi-aduc aminte că inclusiv în copilărie eram genul de copil care prefera compania adulților, trăgea cu urechea la discuțiile părinților. Ai mei aveau o gașcă foarte drăguță, copii și părinți, copii de aceeași vârstă, și cumva eu mereu trăgeam înspre ei. Și văd treaba asta la Namiko, care, sigur, are câțiva prieteni de suflet pe care îi enumeră o dată la câteva zile ca să își reconfirme că e unde trebuie.Asta e, eu mi-am dorit dintotdeauna să cresc, m-am ținut de școală, mi-am dorit să mă angajez, m-am angajat imediat după bac, după ce am intrat la facultate, și poate că e bine să copilărim atunci când e momentul. Că acum să-mi iau lumea în cap la criza vârstei mijlocii, n-ar fi ok, am alte responsabilități.’, a mai spus aceasta.

Silviu Prigoană a fost înmormântat în mare secret, departe de ochii lumii

Trupul neînsuflețit al lui Silviu Prigoană a fost depus, astăzi, 14 noiembrie, la capela Cimitirului Evanghelic Lutheran din București, care se află în vecinătatea Cimitirului Bellu, și a fost înmormântat în secret, departe de ochii lumii. Aici, afaceristul are un cavou cumpărat acum 30 de ani în care sunt înmormântați și membri ai familiei sale, scrie presa de peste Prut.

Asta după ce trupul său a fost dus la IML Brașov marți, în jurul orei 17:00, de unde i s-a făcut autopsia, urmând ca miercuri să plece spre București.

Miercuri după-amiază, un Mercedes albastru a preluat trupul lui Prigoană și a plecat spre București, unde a ajuns în jurul orei 18:00 și a depus corpul răposatului la capela Cimitirului Evanghelic Lutheran.

Ceremonia funerară a fost privată, așa cum și-a dorit afaceristul, transmit fii afaceristului într-un comunicat.

„Profund îndurerați, anunțăm ca trupul neînsuflețit al tatălui nostru, Silviu Prigoană, a fost depus în cavoul familiei din Cimitirul Evanghelic Lutheran din București (șoseaua Giurgiului nr. 4). 

Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, de familie, conform cu dorința tatălui nostru.

Mulțumim pentru mesajele de condoleanțe, susținere și empatie – pe care le-am primit în aceste zile și datorită cărora simțim că nu suntem singuri în acest moment greu.

Trecut în neființă în urma unui infarct miocardic, Silviu Prigoană lasă în urmă nenumărate fapte și amintiri luminoase, pe care noi, cei patru fii ai săi, vom încerca întotdeauna să le onorăm„, au transmis fii omului de afaceri, Honorius, Silvius Maximus și Eduard Prigoană.

Comisia pentru decernarea Premiului Național a desemnat laureații din acest an

Membrii Comisiei pentru decernarea Premiului Naţional s-au întrunit, astăzi, într-o şedinţă, prezidată de prim-ministrul Dorin Recean, pentru a selecta câştigătorii ediției 2024. În acest an, au fost depuse 24 de dosare care vizează realizările din 2023 ale participanților în domeniile: artă, știință, literatură, cinematografie, cultură, medicină și sport, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

Șeful Executivului a subliniat aportul candidaților la dezvoltarea domeniilor în care aceștia activează, accentuând că oamenii care aduc o plusvaloare societății noastre trebuie să fie susținuți. „Este necesar să vorbim mai mult despre aceste realizări și să comunicăm cetățenilor despre valoarea noastră ca societate. Avem talente, inovații și oameni extraordinari care înregistrează performanțe importante pentru viitorul Republicii Moldova”, a spus premierul Dorin Recean.

Membrii comisiei au examinat dosarele participanților și au desemnat câștigătorii concursului prin vot secret. Lista laureaților va fi făcută publică după aprobarea acesteia în cadrul ședinței de Guvern. Ulterior, vor fi anunțate detaliile privind data și locul desfășurării ceremoniei de decernare a premiului.

Anual, Guvernul decernează până la zece premii care includ diploma, medalia și recompensa bănească în valoare de 100 de mii de lei.

Camerele de supraveghere în trafic: Ce încălcări fixează și care e procedura de achitare a amenzilor

Este cunoscut faptul că aproape orice deplasare cu mașina e supravegheată de agenții de circulație cu ajutorul camerelor de monitorizare. Igor Postu, șeful Direcției monitorizare și documentare a traficului rutier, a precizat la emisiunea „Bună dimineața” de la Moldova 1 că printre cele mai frecvente încălcări sancționate se numără depășirea vitezei, trecerea la roșu și neacordarea de prioritate pietonilor. Amenzile pot ajunge la 5000 de lei și includ, în unele cazuri, suspendarea permisului de conducere, scrie radiochisinau.md.

Potrivit lui Igor Postu, odată cu modificarea Codului contravențional, începând din iunie 2024, termenul de atragere la răspundere contravențională este de 18 luni. După primirea avizului despre încălcări, proprietarul automobilului are termen de 60 zile să se prezinte la organul de poliție.

Pentru a comunica datele în cazul în care s-a aflat o altă persoană terță la volan în momentul comiterii contravenției, respectiv la expirarea celor 60 de zile dacă proprietarul nu s-a prezentat și nu a comunicat date despre alte persoane terțe, se întocmește un proces verbal cu privire la contravenție proprietarului în lipsa acestuia și se expediază la domiciliu. Toate scrisorile și toate actele care sunt emise sunt expediate prin intermediul Poștei Moldovei cu aviz recomandat. Odată cu primirea amenzii respective, proprietarul este în drept să achite 50% din amenda stabilită de către agentul constatator sau în termen de 30 de zile să achite amenda în întregime. Un alt drept este să conteste în termen de 15 zile de la data recepționării”, a declarat Igor Postu.

În context, șeful Direcției monitorizare și documentare a traficului rutier a informat că, pentru depășirea limitei de viteză, amenzile încep de la 600 de lei până la 5000 de lei, precum și suspendarea dreptului de a conduce pe un termen de la 60 la 90 de zile. Traversarea la culoarea roșie a semaforului percepe o amendă de 900 de lei și trei puncte de penalizare. Pentru neacordare de prioritate pietonilor – pentru prima dată se stabilește o amendă de 1800 de lei și cinci puncte de penalizare, iar dacă în decursul unui an de zile această contravenție se repetă, se suspendă dreptul de a conduce pe un termen de 45 de zile.

Poliția recomandă conducătorilor auto să fie extrem de atenți la semnalele de circulație, trecerile de pietoni și limitele de viteză.

Băuturi calde, răcoritoare sau plăcinte și croasanți delicioși! La Gara Feroviară din Chișinău s-a deschis o cafenea
Articolul anterior
Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer: ”Prima nuntă am făcut-o la Moscova…”. Ce a spus artista despre Vladimir Putin, care este prieten cu soțul ei
Articolul următor