Andrei și Ella Chistol, la un pas de divorț

Andrei și Ella Chistol, doi bloggeri celebri în Republica Moldova, au ajuns la un pas de divorț, din cauza distanței dintre ei, scrie evz.ro.

 Ella Chistol și soțul său, Andrei Chistol, au fost la un pas de a divorța, în primăvara anului 2022.

De ce era să se destrame familia Chistol

Cei doi influenceri au avut mai multe discuții pe acest subiect, însă au decis să facă o schimbare majoră și să-și păstreze familia. Andrei Chistol a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu cu Dorin Galben.

El a relatat că, în perioada cât a muncit în Rusia, relația lor s-a răcit din cauza distanței. Și, deși aveau doi copii, au ajuns în pragul divorțului, pentru că Ella nu a vrut să meargă după el în Rusia, pentru că deja avea succes pe Instagram.

Așa că au ajuns la discuții foarte dure. „Spune-mi în față, este un bărbat de care m-am îndrăgostit. Ochii care nu se văd se uită, cum spune toată lumea. Până aici a mers, facem divorțul ca doi oameni educați”, i-a spus vloggerul soției sale, la un moment dat.

Cel mai tensionat moment

„Ultima picătură a fost când am întrebat-o pe Mihaela: „Tu pentru mine ești gata să lași totul și să vii în Rusia?” Pentru că am tot discutat. Ea mi-a răspuns: „Nu”. Atunci am înțeles că nu am pentru ce sta acolo. Aici chiar a fost momentul când noi eram la un pas de divorț”, a mai povestiti Andrei Chistol.

Ella Chistol îl chema acasă, dar el nu era hotărât să facă un astfel de pas, pentru că nu știa ce să facă în Republica Moldova. „Eu nu acceptam. Îmi spunea: „Vino acasă, ajunge, ne vom descurca și aici, vom face ceva”. Dar eu mă gândeam ce să fac aici, de ce să mă apuc. Eu aici deja am fost și nu am văzut potențial, l-am găsit acolo, deja îmi câștig banul, m-am realizat și îmi era greu să mă desprind. Încercam să pun presiune pe ea să vină”, a mai dezvăluit Andrei Chistol.

Andrei și Ella Chistol, pregătiri de divorț

„Am ajuns până la momentul că mi-am pierdut încrederea. Nu a fost niciodată să nu am încredere în Mihaela sau să mă gândesc că ar putea cumva să apară un bărbat în viața ei. Dar atunci m-am gândit că acesta e motivul. Când am ajuns să fim pe vârf de ac, am întrebat-o direct dacă și-a găsit pe cineva.

I-am spus: „Avem doi copii, va trebui oricum să menținem o relație. Spune-mi în față, „este un bărbat de care m-am îndrăgostit”. Ochii care nu se văd se uită, cum spune toată lumea. Până aici a mers, facem divorțul ca doi oameni educați și rămânem să creștem copiii mai departe„. Ea mi-a răspuns: „Nu, la ce te gândești? Exclude, nu există așa ceva”. Atunci am întrebat-o care e motivul, și ea mi-a spus că e vorba despre popularitate, deja avea banii personali”.

„Noi am ajuns până la discuția despre divorț, că este posibil să divorțăm, dar voiam să înțeleg întâi motivul. Dacă motivul divorțului va fi distanța și faptul că eu nu vreau să mă întorc acasă sau ea nu vrea să vină, va fi absurd. Două persoane care s-au căsătorit din dragoste, am construit o relație de ani de zile, 7 ani până la căsătorie și alți 7 în Rusia. Am zis că e absurd, având și doi copii”, a mai povestit Andrei Chistol.

Noi detalii despre suspectul în cazul fetei din Orhei, ucise cu sânge rece. Socrul acestuia a violat o fetiță de 10 ani

Gheorghe Cotorobai, 45 de ani, principalul suspect în dispariția fete de 19 ani din Orhei, găsită decedată în apropierea localității Chițcanii Vechi, Telenești, a lucrat în ultimii ani la Penitenciarul nr. 10-Goian, cunoscut drept Centru de Detenție pentru Minori și Tineri.

A fost ajutor șef de grup în secția Siguranța și Regim Penitenciar. În timpul în care a deținut această funcție, el a participat la mai multe instruiri despre prevenirea torturii în penitenciare.

Ultimul venit încasat de la Penitenciarul din Goian a fost la finalul anului trecut.

RISE Moldova a descoperit că, anterior, în casa lui Cotorobai din Chițcanii Vechi a locuit temporar o familie cu o fetiță de 10 ani. Potrivit unei decizii de judecatǎ, fetița a fost violată repetat de către socrul lui Cotorobai, la acea vreme.

„S-a întâmplat de mai multe ori, nu poate să spună de câte ori, de vreo 5 ori crede că s-a întâmplat. O amăgea că o să-i cumpere o ciocolată sau o înghețată, însă nu venea cu ele, dar îi spunea că o să-i dea bani să își cumpere… ca să aibă relații cu dânsul. Ea nu era de acord, îi spunea că nu, dar el a trântit-o în pat, a început să o dezbrace și s-a dezbrăcat și el…”, le-a mărturisit fata violată judecătorilor.

Pe acest caz, dosarul a ajuns în instanță iar procesul penal a fost întrerupt „în legătură cu intervenția decesului inculpatului”, adică a fostului socru lui Cotorobai.

Irina Vlah va monitoriza acțiunile Maiei Sandu: ”Nu vom permite să ne fie furată cea mai de preț valoare pe care o avem”

Irina Vlah, fondatoarea Asociației „Platforma Moldova” propune un mecanism de monitorizare a acţiunilor guvernării şi personal ale Președintelei Maia Sandu. Într-o declarație publică, politiciana spune că, acum 10 zile, a adresat o scrisoare deschisă Maiei Sandu, în care „a atras atenţia asupra îngrijorărilor oamenilor, expuse de ei în cadrul campaniei Vocea Poporului”, însă șefa statului nu a venit cu vreo explicație în fața cetățenilor, scrie unimedia.info.

„O întrebare concretă a fost: Care este necesitatea achiziţionării unor radare scumpe şi dacă vor urma noi achiziţii gen sisteme antiaeriene, fără de care aceste radare sunt doar nişte obiecte ineficiente? Alte întrebări au ţinut de: aplicaţiile militare care se fac pe teritoriul Republicii Moldova cu participarea militarilor din alte ţări; decizia de a permite grănicerilor străini să poarte arme de foc pe teritoriul nostru; deschiderea unei misiuni militare a Franţei în Republica Moldova; modificările în legislaţia României, care să permită militarilor din ţara vecină să intervină peste hotarele României pentru a-şi apăra cetăţenii; încăpăţânarea cu care guvernarea se opune consultării opiniei poporului privind principiul de neutralitate.

Semnalam în acea scrisoare deschisă că oamenii sunt îngrijoraţi şi au toate motivele să considere că guvernarea intenţionează să atragă ţara în scenarii urâte, în stare să submineze pacea”, a precizat Vlah.

Potrivit Irinei Vlah, președinta țării era obligată, cel puţin din punct de vedere moral, să iasă public şi să dea explicaţiile de rigoare pentru a calma spiritele, însă „Maia Sandu a ales să ţină cetăţenii în suspans, în frică, alimentând, prin comportamentul său, temerile că Moldova ar putea fi atrasă în jocuri care nu au nimic în comun cu interesul ţării, al cetăţenilor”.

„În aceste condiţii, noi, cei din „Platforma Moldova”, declarăm că nu vom abandona cetăţenii, lăsându-i în incertitudine şi măcinaţi de temeri, aşa cum a făcut-o Maia Sandu. Din acest moment, „Platforma Moldova” pune în aplicare un amplu mecanism de monitorizare a acţiunilor guvernării şi personal ale Maiei Sandu. Scopul acestei monitorizări va fi identificarea tuturor posibilelor pericole în adresa păcii, care vor reieşi din acţiunile puterii. Vom acţiona prompt pentru a le contracara, aşa cum o cer interesele cetăţenilor, ale ţării, în general.

De asemenea, anunţăm că, dacă autorităţile nu-şi vor schimba comportamentul sfidător şi vor continua să ne ofere motive să deducem că Moldova poate fi atrasă în jocuri murdare în stare să submineze pacea, vom purcede la implementarea unui proiect de alternativă – Coaliţia pentru pace. Acesta va fi un instrument civic pe platforma căruia se vor regăsi toţi acei ce vor dori să-şi conjuge eforturile pentru asigurarea păcii în Republica Moldova. Nu vom permite ca diferiţi aventurieri politici cu interese înguste şi care nu au nimic în comun cu interesele ţării şi ale cetăţenilor, să fure cea mai de preţ valoare pe care o avem – pacea! ”, a precizat Irina Vlah.

Cauza preliminară a morții tinerei de 19 ani din Orhei. Pe corpul fetei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură

Potrivit surselor ZdG, cauza prealabilă a decesului tinerei de 19 ani din Orhei, este traumă cranio-cerebrală deschisă. Surse din cadrul Centrului de medicină legală au declarat pentru ZdG că pe corpul tinerei însărcinate au fost depistate mai multe semne de tortură, scrie zdg.md. Atenție! Urmează informații cu puternic impact emoțional.

Surse din cadrul Centrului de medicină legală au enunțat pentru ZdG că a fost stabilită cauza decesului tinerei de 19 ani, însărcinată în 6 luni. Moartea acesteia a survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise. Tânăra ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur, contondent. Totodată, pe corpul tinerei, au fost depistate semne de tentativă de sufocare și urme de tortură (multiple arsuri de țigară pe mâini). La brațul stâng au fost depistate și înțepături de la seringă.

Tânăra ar fi fost supusă și violenței sexuale.

Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, a fost depistat la 20 aprilie 2024, în extravilanul satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Tot la 20 aprilie 2024, Procuratura raionului Orhei a pornit urmărirea penală pentru omorul intențional al unei femei gravide (art.145 alin.(2) lit. e) din Codul penal).

La 12 aprilie 2024, Inspectoratul de poliție Orhei a fost sesizat despre dispariția unei tinere de 19 ani, însărcinată în luna a VI-a, care ar fi urcat într-un automobil pe strada 31 august din mun. Orhei și a plecat într-o direcție necunoscută. Pe caz, la 15 aprilie 2024, a fost pornită o cauză penală pe faptul răpirii unei persoane.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de Procuratura raionului Orhei și membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de poliție Orhei și al Inspectoratului Național de Investigații al Inspectoratului General al Poliției, a fost stabilită identitatea șoferului, în automobilul căruia tânăra de 19 ani a urcat în seara de 12 aprilie 2024, iar la 16 aprilie 2024 acesta a fost reținut. Ulterior, bărbatul de 45 de ani a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Acesta nu-și recunoaște vina și nu cooperează cu organul de urmărire penală.

La 20 aprilie 2024, polițiști din subdiviziunile Inspectoratului General al Poliției și membri ai societății civile au intensificat căutările fetei de 19 ani dispărute, în special pe teritoriile din extravilanul s. Chițcanii Vechi, r-l Telenești. Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, a fost depistat într-o fâșie forestieră din extravilanul s. Chițcanii Vechi, r-l Telenești, la 21 km distanță de domiciliul persoanei arestate.

Două românce, printre victimele incediului devastator din Valencia. Bilanțul a crescut la 10 morți
Articolul anterior
Micșorarea stomacului, cea mai populară intervenție chirurgicală printre supraponderali. Ce împlică și ce rezultate pot fi obținute
Articolul următor