Angajații Poliției de Frontieră se vaccinează a treia oară, pentru binele propriu și al cetățenilor

În Poliția de Frontieră a fost dat startul administrării dozei booster de vaccin anti-COVID-19 persoanelor care au finalizat schema primară de vaccinare.

Rosian Vasiloi, printre cei care și-au administrat doza 3 de vaccinFoto: Facebook.com

Printre cei care s-a imunizat astăzi cu cea de-a treia doză de vaccin se numără și șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi.

„Pandemia ne-a epuizat pe toți, însă dorința de viață este mult mai puternică. De aceea vă îndemn să continuați lupta cu aceeași responsabilitate și grijă față de propria sănătate și a celor dragi. Vaccinați-vă și asigurați-vă un viitor fără COVID-19!”, este îndemnul șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, după procedura de imunizare cu doza booster de vaccin anti-Covid-19.

Poliția de Frontieră subliniază că imunizarea împotriva COVID-19 este mai mult decât importantă și necesară la ziua de azi. 

„O nouă variantă a coronavirusului, B.1.1.529 – Omicron, se răspândește rapid în toată lumea, provocând îngrijorare și impune restricții în vederea diminuării riscului de transmitere a noii tulpini”, se mai arată în comunicat.

Moment emoționant pentru un cuplu cu dizabilități care a întemeiat o familie și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos
Articolul anterior
Imagini cu un șofer beat criţă scos din automobil de alți participanți la trafic
Articolul următor
Alte articole interesante