Anna Lyberg, Ambasadoarea Suediei în Moldova cordial invită la Concertul de Crăciun “Santa Lucia”

Pe 18 decembrie, începând cu 18:00, la Sala cu Orgă una dintre cele mai îndrăgite sărbători ale tuturor suedezilor, Santa Lucia, este celebrată la Chișinau. Cu mare drag, Ambasasoarea Suediei în Moldova, Anna Lyberg, invită toți doritorii de a simți căldura și lumina acestei zile deosebite la un Concert de Crăciun “Santa Lucia”.

separator

Santa Lucia este o sărbătoare a luminii în cea mai întunecată perioadă a anului. La mijlocul lunii decembrie, în Suedia, zilele sunt scurte, iar nopțile sunt lungi. Santa Lucia pe 13 decembrie marchează începutul sărbătorilor de Crăciun și oferă speranță că în curând equinoxul de iarnă va schimba echilibrul dintre întuneric și lumină.

Concertul de Santa Lucia din acest an aduce lumina căldurii celor 350 de artiști prin cântece de Crăciun atât din Suedia și Moldova, cât și internaționale. Moldovan National Youth Orchestra alături de cei 130 de eroi La La Play Voices și două coruri pentru copii din Chișinău prezintă un mare concert de Santa Lucia și Sărbătorile de Crăciun.

Deoarece căldura trebuie împărțită, bun venit tuturor celor care participă la sărbătoare vor fi dulciuri de Crăciun tipice suedeze, precum chifle cu șofran (Lussekatter).

Și pentru că suntem în toiul sărbătorilor de iarnă, organizatorii doresc să facă cât mai multe fapte bune, astfel vor oferi 100 de bilete gratuite persoanelor din categorii vulnerabile.

Bun venit la concertul de Santa Lucia! God Jul ! Crăciun Fericit ! Счастливого Рождества ! Merry Christmas !

Ia bilete pe iticket.md

Kapushon: „Când dai mită, compromiţi mersul corect al lucrurilor în societate. Din cauza asta au de suferit toţi”
Articolul anterior
Meteorologii anunță încălzirea vremii
Articolul următor
Alte articole interesante