Anna Semenovich, Natasha Koroleva și alte vedete rusești în vacanță! Poze

Vezi mai jos o galerie foto cu vedete rusești în bichini, pe malul mării.

separator

Anna Sedokova

anna

Iulia Kovaliciuk

iulia

Victoria Bonea

victoria

Masha Malinovskaia

Masha Malinovskaia

Kornelia Mango

kornelia

kornelia 1

Anna Semenovich

Anna Semenovich

Dana Borisova

Dana Borisova 1 Dana Borisova 2 Dana Borisova

Natasha Koroleva

natasha

Un tânăr care se deplasa pe o trotinetă, lovit de un șofer la un sens giratoriu din Chișinău

Un tânăr care se deplasa cu o trotinetă pe o stradă din Capitală a fost lovit de un șofer.

Accidentul s-a produs noaptea, în jurul orei 00:20, la sensul giratoriu de pe str. Piața Cantemir, transmite Știri.md.

Potrivit informației, tânărul a fost lovit de un șofer de 21 de ani, care se deplasa la volanul unui Opel.

În urma impactului, tânărul a fost preluat de medici și dus la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Cetățenii au început să primească facturile pentru noiembrie, însă fără compensații. Un deputat explică situația

Cetățenii au început să primească facturile pentru noiembrie, însă fără compensații. În context, președintele Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie, deputat al fracțiunii PAS, Dan Perciun, a explicat situația.

Potrivit parlamentarului, ar fi vorba de felul în care furnizorii ce generează facturi gestionează situația, transmite Știri.md.

„Având în vedere că Premier Energy facturează în fiecare zi cetățenii, nu au o zi stabilă a lunii când emit facturile, în facturile celor care deja le primesc astăzi compensațiile încă n-o să figureze pentru luna noiembrie, dar zilele respective din luna noiembrie vor fi incluse în factură, o să genereze un sold, și acel sold va fi mutat pentru următoarea lună, deci cetățenii să nu-și facă griji dacă primesc deja facturi, în special de la premier Energy și FEE-Nord, unde nu sunt compensații pentru luna noiembrie pentru că așa lucrează acești operatori, facturează permanent. Moldovagaz are perioade de facturare, ceea ce permite un pic altfel gestionarea situației”, a declarat Perciun. 

Amintim că 24 noiembrie a fost ultima zi în care persoanele s-au putut înregistra pe platforma compenastii.gov.md pentru a beneficia de compensații pentru luna noiembrie. Din 25 noiembrie a început atribuirea automată a categoriilor de vulnerabilitate.

Până pe 23 noiembrie s-au înregistrat circa 700 de mii de cereri.

O sportivă de top din Italia se mută în România pentru David Popovici, în speranța că-l va întâlni

Antrenorul italian Simone Diamantini şi sportiva Alessia Orla au devenit primii membri ai nou-înfiinţatei secţii de triatlon a CS Dinamo, cei doi fiind atraşi de succesul înregistrat de înotătorul David Popovici, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Renumele de care se bucură David Popovici pe plan mondial este de bun augur şi pentru Dinamo. Ştiind că acesta e clubul la care se pregăteşte recordmenul şi campionul lumii la nataţie, cel mai valoros antrenor de triatlon din lume, Simone Diamantini, şi una dintre sportivele lui de top, Alessia Orla, nu s-au gândit de două ori când li s-a propus să facă parte din nou înfiinţata secţie de triatlon de la Dinamo”, se arată în documentul citat.

„E important să-l priveşti pe Popovici şi să îl copiezi. E un model pentru sportivi. Nu e acelaşi nivel cu David, dar obiectivul e acelaşi, pentru că eu cred că e important să gândeşti la cel mai înalt nivel. Sportivii români sunt foarte buni sportivi. E necesar însă să-i convingem că e posibil să ajungă la cel mai înalt nivel. Pentru că acum toţi spun: OK, am ajuns în echipa naţională, e maximum pentru mine. Dar nu e. E doar un pas din carieră. Echipa naţională e doar un pas, obiectivul sunt cursele din Cupa Mondială, Campionatele Europene sau alte competiţii”, a declarat Simone Diamantini, antrenor la Dinamo şi antrenor coordonator la Federaţia Română de Triatlon.

Alessia Orla speră să se întâlnească la antrenamente cu Popovici, pe care îl consideră un mare campion: „David este un mare campion şi l-am văzut la TV, pentru că iubesc înotul. Sper că îl voi întâlni pe aici, chiar în acest bazin”.

Antrenor coordonator în cadrul Federaţiei Române de Triatlon, Simone Diamantini spune că Alessia Orla ar putea reprezenta atuul echipei României în încercarea de calificare la Jocurile Olimpice.

„Obiectivul este calificarea unui băiat şi a unei fete la Los Angeles, la Jocurile Olimpice (2028) şi poate echipa. Echipa e formată din 4, iar Alessia a sosit pentru acest scop. Acum, ea reprezintă Italia, dar în viitor obiectivul e ca ea să reprezinte Romania”, a spus Diamantini.

Vicepreşedinta clubului CS Dinamo, Georgeta Andrunache, s-a arătat încântată de venirea celor doi italieni la gruparea bucureşteană.

„Triatlonul a dat dovadă de seriozitate şi are un proiect foarte frumos şi îndrăzneţ. Aşa că era normal ca noi să avem şi acest sport. Acum, cu domnul Diamantini, avem cel mai bun antrenor din lume la triatlon, avem cel mai bun antrenor din lume la canotaj, tot din Italia, Antonio Colamonici, şi avem cel mai bun antrenor din lume la handbal, pe Xavi Pascual. Întotdeauna ne-am dorit tot ce e mai bun pentru Dinamo şi pentru performanţă”, a afirmat Georgeta Andrunache.

sursa: www.ziare.com

„Super-mierea”, un aliment mai tare decât antibioticele!
Articolul anterior
Vezi cum arată fetița lui Dan Negru
Articolul următor