Anne Hathaway surprinsă într-o ipostază jenantă. S-a văzut tot!

Este una din protagonistele filmului „Mizerabilii”, o peliculă care promite să câștige cât mai multe premii Oscar. Cu toate acestea însă a gafat grav la premiera din New York a acestui cunoscut musical.

separator

Considerată una dintre cele mai cuminți și mai talentate vedete de la Hollywood, Anne Hathaway a fost prinsă pe picior greșit de paparazzi la premiera peliculei „Mizerabilii” din New York, scrie dailymail.co.uk.
Neatentă, actrița a coborat din mașină arătând fotografilor mai mult decât și-ar fi dorit vreodată. Anne le-a dezvăluit, fără să vrea, un secret fanilor ei: nu purta lenjerie intimă.
Anne și-a cerut scuze după acest incident și s-a declarat “devastată” că pozele cu ea în această ipostaza au ajuns pe internet. Actrița susține că rochia pe care o purta a fost de vină, pentru că era mult prea strâmtă și nu i-a permis să coboare elegant din mașină.
A fost devastator, au văzut totul! Aș fi putut la fel de bine să îmi ridic fusta, nu ar fi fost nici măcar o diferență. Mi-am dat seama că deși toată lumea râde, e de o mie de ori mai bine să fii surprinsă purtând chiloți de bunicuță decât să nu îi ai deloc„, a declarat Anne.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk

GANGNAM STYLE face VICTIME: un bărbat a MURIT încercând să-l danseze
Articolul anterior
O felicitare…
Articolul următor
Alte articole interesante