Apare mereu alături de cele trei fiice, dar Sylvester Stallone a pierdut un fiu acum 11 ani. Din ce cauză s-a stins

Sylvester Stallone este fericitul tată a a trei fete frumoase, cărora le place în lumina reflectoarelor, pe care le are alături de cea de-a treia lui soție, Jennifer Flavin, dar și a unui băiat de 44 de ani, Seargeoh, din primul mariaj. Însă, în urmă cu mai bine de un deceniu, starul filmelor de acțiune a trecut printr-o mare durere. Acesta și-a pierdut primul copil, un băiat, Sage Stallone, care avea 36 de ani când s-a stins.

Sage Stallone era fiul lui Sylvester cu prima lui soție, Sasha Czack, cea cu care mai apoi l-a avut și pe Seargeoh.

În 1990, la 14 ani, Sage și-a făcut debutul în actorie. A jucat chiar alături de tatăl lui, în „Rocky V”, unde a fost Robert Balboa, singurul fiu al personajului principal. Au urmat apariții în peliculele „The Evil Inside Me”, „Vic” și „Daylight”, în care a jucat tot alături de tatăl său. Ca adult, Sage a lucrat ca regizor și producător executiv.

Fiul lui Sylvester Stallone a murit la 36 de ani

Când avea 36 de ani, Sage Stallone a murit. Acesta a fost găsit fără suflare în casa lui din Studio City, Los Angeles, în vara lui 2012, de către menajera sa. La acel moment s-a speculat că tânărul s-a stins din cauza unei supradoze de pastile sau droguri. La o lună, însă, autopsia a relevat că Sage a murit din cauza unei boli de inimă, care a generat un infarct. Acesta nu avea droguri în organism, ci doar o cantitate mică de pastile de durere.

„Nu există o durere mai mare decât atunci când un părinte își pierde copilul. De aceea, îi implor pe oameni să respecte memoria fiului meu minunat și să simtă compasiune pentru mama lui iubitoare, Sasha, pentru că vom simți această pierdere pentru tot restul vieții noastre. Sage a fost primul nostru copil, centrul universului nostru, și vă rog să-i lăsați memoria și sufletul să se odihnească în pace”, a transmis Sylvester Stallone, la acel moment, pentru CNN.

Sylvester Stallone, relație complicată cu fiul pierdut prea devreme

În iulie 2012, People i-a intervievat pe prietenii lui Sage. Aceștia au dezvăluit că tânărul nu avea deloc un stil de viață sănătos. Prefera mâncarea nesănătoasă și fuma mult. Ei au spus și că Sage avea o relație complicată cu celebrul său tată.

În noul lui documentar, „Sly”, Sylvester Stallone face o paralelă între relația cu fiul decedat și aceea dintre Rocky Balboa și băiatul lui, descrisă în „Rocky V”, scrie Insider citat de filmnow.ro. În film, atenția și timpul pe care Rocky le-o oferă protejatului său, Tommy, îl fac pe fiul lui să se simtă abandonat. Întrebat dacă această experiență a fost inspirată din realitate, Stallone a lăsat să se înțeleagă că la fel au stat lucrurile și în viața de zi cu zi și că nu i-a oferit destulă atenție fiului său: „Din nefericire, da. Din păcate, pui anumite lucruri înaintea familiei, iar repercusiunile sunt radicale și devastatoare”.

18 elevi de clasa a III-a și un profesor au ajuns la spital după un experiment eșuat la o lecție

18 elevi și un profesor de la o școală primară din Tennessee, SUA, au ajuns la spital după un experiment științific eșuat, scrie stirileprotv.ro.

Elevii de clasa a treia făceau experimente științifice și mai mulți au spus că au început să se simtă rău după un experiment cu gheață carbonică.

Copiii au acuzat stări de greață și au mers la asistenta medicală a școlii, care a alertat imediat conducerea instituției de învățământ.

Elevii au fost transportați la spitalele din zonă, iar după câteva ore au ajuns în siguranță la părinți.

Gheața carbonică este dioxid de carbon în formă solidă și este periculoasă dacă se topește și este inhalată într-un spațiu care nu este aerisit.

Eveniment copleșitor la 2.000 km. de casă! O promoție de moldoveni și-au invitat prima învățătoare și foștii profesori la o întâlnire cu absolvenții, în Italia

Un eveniment copleșitor a avut loc, zilele acestea, într-un oraș din Italia, acolo unde o promoție de moldoveni au organizat o întâlnire cu absolvenții la care și-au invitat foștii profesori, care în prezent muncesc în această țară. Mai mult, în aceeași țară e stabilită și prima lor învățătoare, care a fost și ea invitată la această întâlnire cu absolvenții. Evenimentul a avut loc într-un restaurant din regiunea Padova.

Astfel, la peste 2.000 km. distanță de casă, promoția anului 1999 a Gimnaziului din satul Răciula, raionul Călărași, care peste ani s-au pomenit mai toți în străinătate, acolo unde s-au stabilit cu traiul sau muncesc, au decis, la cei 25 de ani de la absolvirea școlii, să organizeze o întâlnire cu absolvenții în Italia. Și asta pentru că foștii lor profesori, în număr mare, la fel locuiesc și muncesc acolo. În total, evenimentul a adunat circa 45 de persoane.

Mai mult, conaționalii noștri au reușit să o surprindă și să-i ureze ”La mulți ani” primei lor învățătoare, Ludmila Ciobanu.

Unii dintre cei prezenți au fost nevoiți să parcurcă sute de kilometri pentru a ajunge la eveniment. Una dintre fostele absolvente a venit, împreună cu familia, tocmai din Madrid, Spania, pentru a fi alături de foștii colegi în această zi.

”Emoții la maximum la unul dintre cele mai emoționante și frumoase evenimente organizate de noi, cei mai uniți colegi de clasă. La peste 2.000 Km distanță de casă, la peste 25 ani de la absolvirea școlii, am reușit să o surprindem și să-i urăm La Mulți Ani, Primei Învățătoare dnei Ludmila Ciobanu. Am depănat amintiri din anii copilăriei și adolescenței, ne-am amintit de fiecare coleg și am savurat amintirea anilor petrecuți împreună . Ne-am bucurat de prezența profesorilor care au reușit să ne fie alături și complici în acest frumos eveniment!

Scumpi Dascăli, ne închinăm în fața voastră și vă mulțumim pentru efortul depus , la temelia noastră se află și munca voastră! Mulțumim colegilor pentru urări și gânduri bune. Vă așteptăm cu drag în Italia!”, scrie Paulina Mutu, una dintre absolvente, pe pagina sa de Facebook.

Trebuie să menționăm faptul că, la întâlnirea cu absolvenții organizată în satul natal al acestora, la Gimnaziul din satul Răciula, acolo unde era așteptată această promoție, în data de 3 februarie curent, a fost prezent doar un fost coleg al acestora. Trist, dar acesta a stat singur la masa unde trebuiau să fie și foștii lui colegi, care s-au împrăștiați prin lume.

În clasa promoției anului 1999 a gimnaziului din satul Răciula au fost în jur de 30 de absolvenți.

Cea mai frumoasă tânără din Moldova a plecat la Miss World 2024, în India

Cea mai frumoasă fată din Moldova a plecat la concursul de frumusețe Miss World 2024, care va avea loc în India. Este vorba despre Diana Spotarenco, scrie SHOK.md.

Diana Spotarenco a publicat rețelele de socializare imagini înainte de plecarea de pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„Cea mai interesantă călătorie din viața mea începe acum! Sunt atât de încântată. Hai Moldova!!! Pe curând, India”, a semnat Diana Spotarenco.

Diana Spotarenco a devenit cunoscută când a obținut titlul Miss Modova 2023.

Cel mai inaccesibil magazin din China: a fost cocoțat la 120 metri înălțime, pe o stâncă verticală, dar nu duce lipsă de clienți
Articolul anterior
Românii nu mai au voie să își vândă porcii
Articolul următor