Apariție surprinzătoare. Un pui de urs aleargă printre turiști pe o pârtie din Predeal

Un pui de urs a fost atracția zilei, miercuri, pe o pârtie din Predeal, România. Animalul a traversat o zonă în care se aflau și turiști, în apropiere de zona de telescaune, scrie digi24.ro.

Din imaginile trimise de un telespectator Digi24, se poate observa cum puiul de urs iese din pădure și începe să alerge pe pârtie.

S-a întâmplat la doar câțiva metri de turiști, iar oamenii erau mai mult surprinși de apariția animalului sălbatic decât speriați, mai cu seamă că urșii ar trebui să hiberneze în această perioadă a anului.

Din fericire, după ce ursul a traversat pârtia, el a intrat din nou în pădure, fără ca cineva să fie rănit.


Imagini șocante! Zeci de migranți zac fără viață pe pământ, după ce 2.000 au încercat să intre în Spania

Imagini șocante arată zeci de migranți lungiți pe pământ, înconjurați de polițiști, la un gard de la granița Marocului.

Spania Maroc migranti

Acestea au apărut după o încercare în masă de trecere într-o enclavă spaniolă, provocând moartea a 23 de persoane, potrivit Daily Mail.

Autoritățile marocane au spus că 2.000 de migranți au încercat să pătrundă vineri în Melilla, un teritoriu spaniol din Africa de Nord, care este una dintre singurele granițe terestre ale UE de pe continent.

Autoritățile au spus că unele persoane care încercau să treacă au murit zdrobite, iar altele au fost grav rănite când au căzut în timp ce încercau să escaladeze gardurile de la graniță.

Peste 100 au trecut granița, guvernul spaniol afirmând că aproximativ 140 de polițiști spanioli au fost răniți, precum și 76 de migranți.

Acum, videoclipul publicat de Asociația Marocană pentru Drepturile Omului (AMDH) arată ceea ce par a fi zeci de migranți, mulți nemișcați și aparent fără viață, îngrămădiți la punctul de control al frontierei Barrio Chino.

Omar Naji, șeful local al AMDH, a spus că numărul de morți ar fi mai mare decât cel dat de autoritățile marocane, susținând că 29 de persoane au decedat.

Prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez a numit tentativa de a asalta granița „un atac la integritatea teritorială a țării noastre” și a dat vina pe traficanții de persoane.

sursa

Tragedie în Capitală. Un tânăr de 22 de ani s-a înecat în lacul La Izvor

Un tânăr de 22 de ani s-a înecat în iazul din Parcul „La Izvor”, după ce a consumat alcool cu prietenii săi.

Durere fără margini la Strășeni. Un copil s-a înecat în lacul din  localitate - Paranteze

Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost sesizat în jurul orei 18:18, a comunicat pentru stiri.md Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei.

La fața locului s-a deplasat echipajul BPRO, sectorul de poliție, grupa operativa si colegii de la IGSU.

În urma măsurilor întreprinse, cadavrul tânărului de 22 de ani a fost scos din apă.

Din cele comunicate de prieteni, tinerii au consumat băuturi alcoolice, după care acesta s-a băgat în apă și nu a mai ieșit.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Actorul rus Oleg Basilashvili: „Nu mai credeți mass-media noastră, nu avem libertate de exprimare”

Actorul rus Oleg Basilashvili și colega sa, actrița Lia Ahedjakova, sunt împotriva războiului din Ucraina. Totodată, aceștia susțin că mass-media din Rusia nu oferă oamenilor informații veridice.

Ole Basilashvili este unul dintre cei care au semnat o scrisoare deschisă împotriva politicii Kremlinului și a agresiunii împotriva Ucrainei.

Actorul a vorbit despre activitatea presei ruse.

„Ne înecăm în minciuni. De la televizor – o minciună, din ziare – o minciună, de la internetul rusesc – o minciună. Vă rog să nu credeți. Cu toții suntem deja „stupefiați” de minciunile constante”, a declarat actorul.

Basilashvili este sigur că mass-media rusă minte mult în știrile lor despre lume și despre Federația Rusă însăși.

Олег Басилашвили - актёр - биография - российские актёры - Кино-Театр.Ру

Fostul prezentator TV Alecu Mătrăgună, în prezent medic, s-a vaccinat în Montreal
Articolul anterior
Brazilia anunță că vaccinul chinezesc Sinovac are o eficiență de doar 50,4%
Articolul următor