Atacuri armate în Germania: cel puțin 11 morți și 5 răniți, lângă Frankfurt

Cel puțin 11 morti si 5 raniti, in doua atacuri armate ce au avut loc miercuri noaptea în orașul Hanau, din apropierea Frankfurtului. Potrivit presei locale din Hanau, atacurile au vizat doua baruri cu specific arab. Politia nu a prins inca atacatorii si a cerut ajutorul locuitorilor.

separator
Bilanțul morților a crescut la 11, între care și suspectul, plus o altă persoană, ale căror cadavre au fost găsite în această dimineață, în locuința presupusului atacator.

În locuința atacatorului a mai fost găsită o persoană decedată. Autoritățile presupun că tot bărbatul care a declanșat atacurile din cele două baruri ar fi făcut și cea de-a noua crimă, după care s-ar fi sinucis.

Primul atac a avut loc într-un bar din centrul orașului, în timp ce al doilea a fost în cartierul Kesselstadt, scrie BBC News citând presa locală.

Potrivit politiei din Hanau, o persoana a deschis focul intr-un bar din centrul Hanau in jurul orei 22.00, ora locala.

Atacurile au vizat baruri cu specific arab, potrivit presei locale.Initial, politia din Hanau a anuntat doar ranirea mai multor persoane, in timp ce presa locala relata despre „câțiva morți”.

Radioul regional Hessenschau a anunțat că împușcăturile au fost raportate în două baruri în care se fumează în mod obișnuit narghilea, scrie Mediafax.

Un numar impresionant de forte de politie si ambulante au fost trimise la fata locului.

Suspecții au fugit de la fața locului și erau inca în libertate si la aproape trei ore dupa atacuri.

Hanau este la 25 de km est de Frankfurt. Video!

sursa: www.realitatea.net

Persoanele care nu cunosc engleza nu se vor putea angaja în Marea Britanie. Noile reguli impuse de brexit
Articolul anterior
Discursul cu care Irina Rimes a închis gura contestatarilor săi la Ziua Brâncuşi 2020: ,,Nu sunt avizată în artă, dar o simt”
Articolul următor
Alte articole interesante