Atenție, chișinăuieni! Mâine, nu va circula transportul public

Transportul public din mun. Chișinău își va sista activitatea pentru ziua de mâine, 15 martie. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1.

separator
„Am luat decizia ca pe parcursul zilei de mâine transportul public să fie sistat, iar de luni va fi reluat. Ideea de astăzi, ca transportul să nu oprească în stațiile din preajama Pieței Centrale este ineficientă. Oamenii continuă să vină în masă la piață, parcuri, pentru a-și petrece timpul liber. Este o măsură necesară, pentru ca cetățenii să stea acasă în contextul declarării Codului Roșu, anunțat ieri de Guvern”, a anunțat Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, scopul este de a face „tot posibilul pentru a avea grijă de cetățeni”.

„Noi avem nevoie, în această situație de înțelegerea fiecăruia și cooperarea tuturor. Eu sunt de acord să fiu învinuit ca primar că în această situație, am interzis ceva, dar nu mi-aș ierta niciodată dacă nu aș întreprinde aceste măsuri și lucrurile ar avea o altă întorsătură. Unica soluție la ziua de astăzi de a evita infecțiile cu coronavirus este să stăm acasă”, a punctat el.

sursa: www.deschide.md

De astăzi, au intrat în vigoare sancțiunile privind nerespectarea măsurilor legate de Covid-19
Articolul anterior
Un sat întreg din Moldova ar putea intra în carantină de coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante