Au depănat amintiri de neuitat! Mesajele prezentatorilor de la Jurnal TV cu ocazia aniversării de 10 ani

Astăzi, 5 martie, Jurnal TV a împlinit 10 ani de la prezentarea primelor imagini pe micul ecran. Zece ani de emoții, de creativitate, muncă, perseverență! Pentru unii angajați, sediul TV a devenit poate a doua casă și aici au crescut ca personalități, iar toate acestea pentru a aduce în fața publicului cele mai captivante emisiuni, talk-showuri și știri.

separator

Astăzi, cu ocazia acestui eveniment, prezentatori și foști prezentatori ai trustului TV și-au reamintit cu drag de clipele minunate petrecute împreună, ca și atunci când formau o mare familie!

Anatol Durbală, prezentator emisiunea ,,Ora de ras”:

,,Astăzi Jurnal TV împlinește 10 ani! Orice s-ar spune despre postul nostru de televiziune, dar cred că tot omul cu minte va recunoaște că această perioadă a istoriei noastre este de neimaginat fără Jurnal TV. Pentru mine personal, Jurnal TV este a doua casă, este, a fost și rămâne o provocare și o oportunitate care m-a făcut să mă reinventez și este locul unde am întâlnit cei mai minunați oameni din lume! Dragi colegi, toți care de-a lungul acestor ani ați muncit la Jurnal TV, vă felicit, vă cuprind și vă doresc sănătate, curaj și succes. LA MULȚI ANI, JURNAL TV!”.

Sergiu Scobioală, producător TV, a publicat mai multe imagini din arhiva emisiunilor de divertisment prezentate la Jurnal TV.

Dorina Cojocaru-Filipski, fostă prezentatoare Jurnal TV:

,,Jurnal TV este una dintre cele mai intense emoții din viața mea. A însemnat controlul și necontrolul pulsului meu în diferite dimensiuni. E locul care mi-a permis să întâlnesc oameni de colecție și spațiul în care am învățat să simt viteza, să ascult timpul și să îmi asum decizii cu ecou.

La distanță de ani, dar și de kilometri, realizez că Jurnalt TV a însemnat Deșteptarea mea la propriu și la figurat. Pentru că întâlnirea a mii de răsărituri a crescut o putere ce a schimbat vieți și a unit destine.

Jurnal TV e despre oameni. E despre un ieri puternic, un azi ce își asumă un 10 și un mâine pe care urmează să-l descoperim. Felicitări, Colegi!”. Nata Albot, fostă prezentatoare Jurnal TV:

,,Mulțumesc JurnalTV pentru libertate. Pentru libertatea de a crea, a crește, ai crește pe alții, pentru că îmi amintesc de tine ca de cea mai frumoasă pagină din viața mea profesională. Mulțumesc pentru oameni. Pentru toți, pentru cei care mi-au rămas prieteni pe viață, pentru cei cu care nu aș mai da mâna, pentru cei care nu mai sunt printre noi și pentru cei care au devenit familia mea. Incredibil câte s-au întâmplat între timp. Conexiunile care s-au creat între toți noi, cei care am fost de la bun început, vor rămâne și după noi, în amintiri”.

         

Potrivit unui politician moldovean, în țara noastră există deja cazuri de coronavirus care sunt tăinuite intenționat
Articolul anterior
Numărul cazurilor de coronavirus s-a triplat în Grecia. 21 de turişti infectaţi într-un autocar venit din Israel
Articolul următor
Alte articole interesante