Aura se ține de promisiuni!

IMG_0361Aura este o interpretă și o mămică responsabilă. Încearcă mereu să își țină promisiunile făcut, chiar dacă uneori nu este foarte ușor. În special, mai dificil de onorat sunt promisiunile făcute copiilor, pentru că la ea totul trebuie să fie înmulțit la doi.

separator

Recent, gemenele Aurei și-au sărbătorit ziua de naștere. Într-un cadru restrâns, Lory și Bety, s-au distrat și s-au bucurat pe cinste de cea de a opta aniversare. Fetele au primit multe cadouri frumoase, dar cel mai deosebit a fost din partea părinților. Așa cum a promis în cântecelul pe care l-a dedicat fiicelor sale, Aura le-a dăruit ”două biciclete” domnișoarelor. Fetele au fost încântate de aceste daruri, pentru că au ”ieșit” demult din bicicletele lor de fetițe.

IMG_0455Deși au împlinit doar 8 ani, Lory și Bety știu ce își doresc să devină în viitor.

Lory se vede modelier, iar Bety vrea să devină savant. Cel mai mare vis al ei este să inventeze elexirul vieții.

”Cel mai mult vreau ca ele să fie sănătoase și noi vom face tot posibilul să le oferim o copilărie frumoasă. Nu e deloc ușor să ții pasul cu două fete mari deja și atât de diferite, dar e și interesant. Odata cu ele crește responsabilitatea mea pentru relația cu ele”, ne-a mărturisit Aura.
http://www.youtube.com/watch?v=0kCX_euPnDE

IMG_0441 IMG_0443 IMG_0444

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Cum arată fiul lui Arnold Schwarzenegger dezbrăcat pe plajă! (Foto)
Articolul anterior
Poșeta miresei: accesoriul prețios și util!
Articolul următor