Avea doar 37 de ani și a lăsat în urmă doi copii mici. Prietenii bărbatului, care a decedat ieri la volanul mașinii de la școala auto, au lansat un apel de ajutor

Prietenii și colegii instructorului auto, care a decedat ieri, pe 14 septembrie, în timpul orelor practice pe strada Vadul lui Vodă din sectorul Ciocana al capitalei, cer ajutorul oamenilor cu inima mare pentru a-l putea conduce pe ultimul drum. Bărbatul în vârstă de 37 de ani era tată a doi copii mici.

separator
Prelimiar, acesta ar fi suferit un infarct în timp ce era la volan. Cei care doresc să dea o mână de ajutor familiei, pot apela la numărul de telefon: 068667788.

„Aflându-se la serviciu, în timp ce învața a conduce pe unul dintre miile de elevi ai săi, în urma unui atac de cord, s-a stins din viață un instructor auto pe nume Vitalie Chiriac, la vârsta de numai 37 de ani, lăsând orfani 2 copilași micuți și o familie îndurerată. Noi, colegii lui, prietenii, unii elevi și cei cu inima mare, încercam să ajutăm cu ce putem și adunăm ceva fonduri pentru al petrece pe ultimul drum… Doritorii de ajuta cu ceva, scrieți sau apelați la nr 068667788! Va mulțumim!!!”, a scris Igor Boldescu.

Un kilogram de struguri este cumpărat cu doar 2,50 lei. Fermierii autohtoni înregistrează pierderi majore. Ei cer ajutorul autorităților!
Articolul anterior
Prințul Harry a împlinit astăzi 35 de ani! Declarația frumoasă a soției sale
Articolul următor
Alte articole interesante